Üdv. Emberek hogy lehetnek képesek ártatlan állatokat ölni? Miért kell ezt átélniük?
A Bőrükért? A szőrükért? Miért? A Peta aktív követőjeként számos , olyan videót látok, ahol kegyetlen, szívtelen módon gyilkolnak állatokat. Brutális módon....
Egyáltalán miért teszi fel az a bizonyos állatkínzó a videóját? Tán azt hiszi, hogy ez így van jól? Hová tűnt a lélek és a bűntudat? [link]
Jézusom. :O
Nem is bírtam pár másodpercnél többet nézni.
Ez gusztustalan.
Pénzért mindenre képesek az emberek. Egymást is ölik a háborúkban ,akkor egy állat mit számít? Lehet haragudni ezekre az emberekre ,de ők is csak enni akarnak adni a gyerekeiknek és nincs más munka, mert általában csóróságban nyomorban tartott országokban vannak ilyen szőrmefarmok. No meg amíg a "fejlett nyugat" igényli és megfizeti a szőrmét addig lesz is ellátópiac.
Húst is eszik szinte mindenki és "kit érdekel" hogy ezért hány ezer állatot tartanak kis ketrecekben és ölnek le naponta... Ilyen a világ, majd beletörődsz .
Pedig amin nem tudsz változtatni azt jobb elfogadni.És hogy pl mi folyik sokezer km-re tőled, az pont ilyen. A magad nyugalma érdekében.
Ne vegyél szőrmecuccokat vagy és legyél vega ,ennyit tehetsz ,de ezzel sem váltod meg a világot, mert más úgy is vesz.
Belenéztem de rögtön ki is léptem, amint megláttam:(( Ezek nem emberek és az a szomorú, hogy ezeknek a lényeknek valószínűleg családjuk van és ezt fogják tanítani a gyerekeiknek is, hogy az állat egy tárgy, akivel bármit meglehet tenni. A jól végzett nap után hazamennek és nyugodt lelkiismerettel hajtják le a fejüket esténként. Az ilyenek élvezik az állat szenvedését, itt élik ki szadista hajlamaikat egy csepp könyörület sincs bennük. Érdemes megnézni a Földlakók című dokumentumfilmet, engem teljesen
lesokkolt, pedig nagyon sok mindent láttam már.Bemutatja a szaporítókat, szőrmeipart, húsipart, szórakoztatóipart. És nem kell arra fogni, hogy mert jaj szegények nincs más lehetőségük a megélhetésükért csinálják, ezt élvezik, szadisták, mert mindezt humánusan is lehetne intézni, jó példa erre a filmben amikor kóbor kutyák 3 féle altatásmódját (injekció, gáz, cián) az elsőnél látszik, hogy megviseli az embereket, amikor beadja az egyik az injekciót a másik maga mellett tartja és simogatja, az utolsó pillanatokban is kedvesek velük, a másik kettőnél az emberek szemébe a kutya csak egy sz.rdarab. Van benne egy mondat, ami nagyon megfogott: Az állatoknak minden nap egy holokauszt.
Ne mossuk össze a kedvenc kis háziállatok eutanáziáját meg a nagyipari termelést. Utóbbinál csak a darabszám és a profit számít. Nincs idő se pénz kíméletes tartásra, mert a konkurencia lenyom.
A haszonállat ipari tartása erről szól, mert a nép úgyis az olcsót keresi a polcokon, te kiírhatod hogy ezt a húst- szőrt boldogan élő állatokból nyerik ki ,akiket lágy zeneszó mellett 3 féle injekcióval ölnek meg (bár akkor pl hogy ennéd meg) ,de maroknyi kisebbségen kívül nem fogja az ezzel járó többlet árat értékelni senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!