Miért azon háborodik fel mindenki, hogy orvvadászok lelőttek egy barnamedvét Salgótarjánnál? Azon kéne felháborodni, hogy barnamedve került Magyarországra!
Nektek a mesevilágotokban a medve egy aranyos, szeretni való állat. Nagy meglepetésként érne titeket, ha egyszer csak széttépné a saját szemetek láttára az egyik családtagotokat.
Onnantól biztosan megváltozna a véleményetek...
"Az erdő az övék, mi ott csak betolakodók lehetünk."
Tévedés, az ember a csúcsragadozó.
Jaj, takarodj már el kérdező. Az ember soha a büdös életben nem volt csúcsragadozó. Csak az olyanok hiszik azt, mint te.
Én honnan tájékozódom? Van erre egy nagyon könnyű módszer, csak sokan nem alkalmazzák: utánanézés. Mert tudjátok a TV-ben se pusztán akkor van medve, amikor a híradóban beszélnek egy-egy támadásról (ahol általában mindig az ember a hibás), hanem vannak kifejezetten természetfilmek, amik reálisan mutatják be a medvéket :) Mert emeljétek már ki nekem azt a részt, amiben azt írtam a medve egy tündéri, szeretni való jószág. Különös, én ilyet nem találok. Már alapból se írhattam volna ilyet, mivel egyetlen egy állatot se tartok tündérinek, stb, mivel tisztelem őket.
Ezért van az, hogy én nem teszek fel csomó ilyen kérdést, amíg valaki igazat nem ad neked, mint ahogy te teszed kérdező :)
"Jaj, takarodj már el kérdező."
Attól még, hogy nem neked van igazad, próbálj meg kulturáltabban megnyilvánulni! Köszönöm.
Egyébként ha szerinted nem mi vagyunk a csúcsragadozók, akkor miért nem a barnamedvék építenek városokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!