Tényleg így tanítják, "gondozzák" a cirkuszi állatokat?
Ez egy elefántról szól, de látni a videóban ahogy más állatokat is vernek.Ez valóban így van?Normálisak ezek az emberek?
Én 20éves koromig nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik. 4 évvel ezelőtt elmentem az unokatestvéremmel, mert mindenáron cirkuszba akart menni (volt vagy 10 éves). Na, valamiért a szélére akart ülni (sztem kicsit antiszoc volt), és mivel a szélén, szinte a legszélén ültünk, láttuk a sátor mögötti részeket, hogy az "idomár" a ló orrát veri pálcával, mert az nem csinált meg valami trükköt. Persze a színpadon ebből semmi sem látszik.
Lehet elcsépelt lesz, amit mondok, de ha cirkuszban, vagy bármilyen más állati showban jársz, csak nézz az állat szemébe. Úgy igazából. És abban minden benne van. Mi egyszer elmentünk egy olyan showra, ahol lovakkal táncoltak. Utána meg lehetett nézni a lovakat. Én ismerem a lovakat, hogy hogyan fejezik ki, ha boldogok, ha fáradtak, stb., de amit ezeknek a lovaknak a szemében láttam, az a félelem és a szomorúság volt.
És a nép őrjöng, látni akarja a mutatványokat, a buta, ostoba ember tapsikál, mikor "pacsit ad" a ló, vagy az elefánt, vagy mikor tigrisekkel táncikálnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!