Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Tényleg így tanítják, "gondozz...

Tényleg így tanítják, "gondozzák" a cirkuszi állatokat?

Figyelt kérdés

[link]

Ez egy elefántról szól, de látni a videóban ahogy más állatokat is vernek.Ez valóban így van?Normálisak ezek az emberek?

2014. ápr. 10. 17:13
1 2
 11/14 anonim válasza:
Sajnos ez a valóság :( ezek az állatok szenvednek minden egyes show elott és után :(( én minden állatkínzóval azt tenném mint amit ő (az) tett a szegény állattal!!! Én eddig talán ha 1 szer voltam cirkuszban , de többet 100% h nem megyek!
2014. ápr. 21. 10:20
 12/14 Zowie ***** válasza:
100%
Végignéztem sajnos, nem kellett volna. Soha, soha nem voltam cirkuszba és nem is fogok. Nem engedném, hogy cirkuszok állatokkal léphessenek fel, legyenek bohócok, artisták de ne állatok. Ők nem kérték, hogy emberek előtt bohóckodjanak, produkáltassák őket. Ugyanez igaz a különféle delfináriumokra stb. Nagyon sok ilyen felvételt láttam, ahol bemutatták hogy a színfalak mögött miként bánnak az állatokkal, hogy idomítják őket és valóban sokkoló és felháborító. az döbbentett meg a legjobban, amikor 15-20 elefánt állt egymás mellett, előttük járkált egy f* szszop* k* csög és egy vascsővel ütötte a lábukat és nem tettek semmit pedig simán megölhették, eltaposhatták volna. El lehet képzelni milyen életük volt addig, mi minden szörnyűségen mehettek keresztül, hogy ennyire megvoltak félemlítve. Felfoghatalan számomra hogy ezek az emberek, akik állatok között töltik a mindennapjaikat ennyire állatgyűlölők, itt élik ki szadista hajlamaikat. Egyik f* reg se érdemli meg az életet.
2014. ápr. 24. 19:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Én 20éves koromig nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik. 4 évvel ezelőtt elmentem az unokatestvéremmel, mert mindenáron cirkuszba akart menni (volt vagy 10 éves). Na, valamiért a szélére akart ülni (sztem kicsit antiszoc volt), és mivel a szélén, szinte a legszélén ültünk, láttuk a sátor mögötti részeket, hogy az "idomár" a ló orrát veri pálcával, mert az nem csinált meg valami trükköt. Persze a színpadon ebből semmi sem látszik.

Lehet elcsépelt lesz, amit mondok, de ha cirkuszban, vagy bármilyen más állati showban jársz, csak nézz az állat szemébe. Úgy igazából. És abban minden benne van. Mi egyszer elmentünk egy olyan showra, ahol lovakkal táncoltak. Utána meg lehetett nézni a lovakat. Én ismerem a lovakat, hogy hogyan fejezik ki, ha boldogok, ha fáradtak, stb., de amit ezeknek a lovaknak a szemében láttam, az a félelem és a szomorúság volt.

És a nép őrjöng, látni akarja a mutatványokat, a buta, ostoba ember tapsikál, mikor "pacsit ad" a ló, vagy az elefánt, vagy mikor tigrisekkel táncikálnak..

2014. ápr. 25. 18:22
 14/14 anonim ***** válasza:
az emberi primitívség és kegyetlenség határtalan. ha rajtam múlna az összes ilyen fassszopó lámpavason lógna habzó szájjal!
2015. márc. 24. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!