Mit tegyünk a az állatorvos ellen?
A városban 2 állatorvos van A jó és a rossz. Na tehát mi az Állatvédő egyesület akarunkn tenni valamit a hülye csaló doki ellen. El nem tudjátok képzelni ,hogy mit csinált:
1.-Elvittem hozzá egy kóbor kutyát aki rettenetes állapotban volt. Adott neki egy méregdrága injekciót ,majd azt mondta ,hogy nagyon beteg és jöjjek vissza holnap ugyan erre a szurira. Én felhivtam a másik(jó) állatorvost és ő hozzá vittem be másnap.Megvizsgálta a kutyust és azt mondta semmi baja csak legyengült. Adott neki egy 2000 forintos szurit és a kutyi másnap már rendben volt. Sztem amit a másik adott az víz volt.
2.-Egy ismerősöm le szerette volna nyiratni a kutyáját de mivel az elég vadóc volt megkérte a rossz dokit ,hogy altassa el. Elaltatta.Elvitték a kozmetikushoz ahol sikeres le is nyírták. El telt 8 óra de a kutya nem ébredt fel. Felhivátk a dokit ,hogy mikorra várható az ébredés. A válasz:-Remélhetőleg semmikorra. Végleg elaltatta.
Mit szóltok???A rendőrségen lehet jelenteni??? Hasonló tapasztalat???
A 2. sztorit kb. 5 éve olvastam bash.hu-n...
Itt a link, csak sajnos nincs mellette dátum: [link]
Sajnos nem egy esetben előfordul altatási baleset,akár a legjobb orvosnál is.
Az,hogy szerinted vizet adott,még nem jelenti azt,hogy az is volt.
Egyébként az első eset után miért vitte oda az ismerősöd a kutyáját?Az ő hibája a kutya halála,nem az orvosé.Talán szocializálnia és nevelnie kellett volna normálisan,hogy ne altatásban kelljen nyírni.
Hivatalosan az állatorvosoknál(dolgoztam néhány mellett)ez az ilyen esetek megnevezése,csak hogy tudjál róla.Nem hangzik jól,de már indulhatsz is reklamálni miatta az Állatorvosi Kamarához.
Ha a gazda normálisan neveli a kutyáját,akkor nem kellett volna bódítani egy egyszerű nyíráshoz,tehát még most is élne.Dereng,hogy mit akartam mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!