Mit tegyek, hogy ne etessék a kutyámat?
az én kutyáimat is etették.
Vagy 100X szóltam kiírtam, aztán mikor az egyik embert megint rajtakaptam sokadjára elő tört belőlem a bunkó paraszt, úgy leordítottam a fejét, hogy hirtelen meghökkent, aztán meg neki állt visszapofázni, amire még idegesebb lettem, kimentem a kapun, "megfogtam" a kezét és "finoman" odarántottam a tábla elé, mondván, hogy te analfabéta f*** ki van írva, hogy ne etesd a kutyát hanem tudsz olvasni, csöngesse felolvasom neked, ha kell el is magyarázom hogy mit jelent.
Meg, ennél cifrább dolgokat is mondtam de nem idézek, mert nem menne át a szűrőn.
Érdekes, azóta az eset óta egyszer se etették a kutyáimat.
Úgy néz ki ez kell a népnek hogy ki hozzák belőled az állatot, és lesüllyedj egy olyan szintre ami már gáz.
De, egyáltalán nem bántam meg, mert így eljutott a sok paraszt agyáig, hogy mi a bajom.
(nálam akkor telt be a pohár amikor láttam a kutya székletében párizsis csomagot, aminek a végén fém van, meg kolbásznak a műanyagműbelét.
Meg volt, hogy véreset kakáltak, mert dobálták be nekik a csontokat, meg zacskóban a levest...csoda, hogy életben maradtak a kutyáim, és nem volt műtétre szükség...
Szerintem így érthető a kifakadásom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!