Hova lehet fordulni, ha az illetékes önkormányzat nem reagál a bejelentésre?
Még kedden írtam az illetékes személynek egy e-mailt a tapasztalatomról.
A lényeg röviden: 1 fiatal pit szerű szuka non-stop kennelbe zárva, aminek a mérete tuti nem haladja meg az előírt minimumot. 1 másik idősebb bullmasztiff szerű az udvarban.
Az udvarban és a kennelben is rengeteg! a kutyaürülék. Ez ugyebár nem csak csúnya látvány, de egészségügyi veszélye is van.
A bullmasztiff oldalán/hátsó lábán egy csúnya dudor/seb. Abból kiindulva, hogy a kakát sem szedik fel, nem hiszem hogy látta volna orvos a kutyát. Ráadásul nagyon le van fogyva, rendesen kilátszódnak a bordái.
Fényképet nem tudtam csinálni, mert a telóm nem alkalmas rá.
Kedden írtam a levelet, majd tegnap az "illetékes" főnökének. Ezidáig még el sem olvasták! a levelet (kézbesítési jelentés non-stop bekapcsolva).
Mint írtam, fényképet nem tudtam csinálni és kép hiányában még az állatvédőrséghez sem fordulhatok.
Mit tudok még tenni?
Nem akarok senkit elkeseríteni,de nem fognak semmit csinálni.Napi több 100 ilyen bejelentés érkezik hozzájuk,nem győzik emberrel,pénzzel,munkával.
Lehet az ÁNTSZ-nek szólni,közegészségügyileg tényleg nem oké a dolog.
Van egy jegyző barátom,megkérdezem,ki a legfőbb felettes szervük,a csúcsgórék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!