Ebben az esetben bizonyítható a kutya tulajdonjoga?
Sziasztok!
A kutyust végül visszaszereztem :) Mivel a kedves egyesület véletlenül sem volt hajlandó segíteni semmiben, fogtam magam, és csak úgy kimentem Algyőre, hogy megkeressem. A helyiek útbaigazításaival sikerült megtalálnom. Egyáltalán nem volt jó helyen (mikor megpillantottam, épp egy bokor alatt aludt összegömbölyödve), sovány volt, brutálisan bolhás és elhanyagolt :( Úgyhogy természetesen elhoztam magammal. Az egyesület szerint most persze még én vagyok a szemét, amiért elvettem a kutyát egy szegény szerencsétlen hajléktalantól... Azt nem fogják fel, hogy a kutyatartás nemcsak annyiból áll, hogy néha dob neki valami szemetet a kukából, hanem vannak kötelező oltások, külső-belső parazitamentesítés, minőségi élelem, stb... Ez számukra a jelek szerint teljesen ismeretlen. :S
De minden jó, ha a jó a vége, Csipet immár nálam van, azóta megtanult pórázon is sétálni, szobatiszta, kutyákkal, cicákkal jól kijön. Már csak az idegenektől fél, de tőlük nagyon, idővel viszont tuti ez is elmúlik majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!