Mit érdemel az ilyen ember?
Az én szerény véleményem szerint elégé alultápláltak.
Ha így gondoljátok ti is jelezzétek valahol.
Vagy német dog-nak így kell kinéznie?????
Gondolom te is olyan kutyatartó vagy, aki szerint akkor van jó kondiban a kutya, ha úgy néz ki, mint egy négy lábon döcögő töltött gombóc.
Én láttam már SOVÁNY kutyát, és az ő német dogjai nem azok. Bárcsak minden kutya számára ez az állapot jelentené az alultáplátságot.
1 talán nem szóltam be a a dolgába viszont néztem a fajtát google képeken és 1000-ből ez az 1 volt számomra sovány.
Ez a probléma az ilyen emberekkel mint te te vagy hogy az okoskodás megy és az általánosítás. A további normális emberi hangvételű kommenteket köszönöm .
Ez a kutya messze van attól, hogy szenvedjen. Menj be a helyi menhelyre, ott láthatsz szenvedő kutyákat, mert lehet szerinted én okoskodom, viszont én járok önkénteskedni és láttam már egyet s mást, de gondolom te még menhely közelébe sem voltál soha... Akkor ki is tesz többet a szenvedő állatokért? Ne haragudj, de pont az ilyen álzöldekből van elegem, akik pattognak a gép előtt, de soha egy fűszálat nem tesznek keresztbe azért, hogy tényleg segítséget nyújtsanak, könnyű egy kép alapján bejelenteni valakit, úgy hogy nem is ismered a tartási körülményeket, de ha mondjuk egy rühes kutyát kéne felnyalábolni az út széléről, az már nem menne ugye?. A googlet mellesleg én is tudom használni, azt is tudom, mi a fajtastandard, de ha ennyi kell, akkor pötyögd be nyugodtan azt a két szót, hogy "dog abuse", és láss csodát, azok a kutyák irigyelnék az általad kifogásolt német dog kondiját.
A szomszédom kutyája rákos, és kb csont és bőr az egész, megtehették volna, hogy lealtatják évekkel ezelőtt, de nem tették, mert a súlyveszteségen kívül egyenlőre nincs egyéb baja, hetente jönnek rá az állatvédők, hiszen minden jött-ment bejelenti őket, pedig a tartási körülményekkel semmi baj nincs. Tisztelem a jószándékot, meg a segíteni akarást, de a legtöbb ember azelőtt cselekszik, mielőtt gondolkodna, és indokolatlanul pattogni kezd, eszükbe nem jutna szétnézni a kertben, vagy elbeszélgetni a gazdival a kutyáról.
Nem mellesleg az eddigi válaszolók többsége szerint sincs szó állatkínzásról, nyilvánvalóan szaporító, nem értem, hogy miért nem inkább ez a tény háborít fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!