Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » A macskám nagyon büdös. Mit...

Bobo05 kérdése:

A macskám nagyon büdös. Mit tegyek? Hogy az apukám ne dobja ki a házból.

Figyelt kérdés
Az apukám mindig azt hajtogatja hogy de büdi ez a macska(minden nap).

2014. febr. 16. 20:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem vigyétek orvoshoz. A jobbik esetben csak az ivarérettség miatt van ez. Az ivartalanitás kb. 5000ft körül van.

Ha nincs szerencsétek akkor valami betegség.

2014. febr. 17. 11:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Felénk 7000Ft-ért ivartalanítanak kandúrt, szóval attól függően, hogy merre laksz, változhat.

Ivartalanítani mindenképpen kéne, hogy ne jelölgessen, mert az kegyetlenül büdös tud lenni. Az sem egy utolsó szempont, hogy az ivartalanított kandúrok kimaradnak a nagy verekedésekből.

Szerintem a légúti fertőzéses macskáknak is van egy jellegzetes, kellemetlen szaga.

2014. febr. 17. 13:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne ivartalanítsd. Mert akárcsak a kutyáknál olyan lusták és élettelenek lesznek, hogy az már durva. Nekem van egy nagyon bolond és örökmozgó kutyám akit ivartalanítani kell majd és nehezen képzelném el, hogy lusta és élettelen lenne.
2014. márc. 11. 15:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem lesz lusta és élettlen. Előfordulhat de csak akkor ,hogyha nem foglalkoznak vele és rossz kajával etetik.
2014. márc. 11. 16:01
 15/17 anonim ***** válasza:
NEM, lusta lesz!
2014. márc. 11. 16:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Tudod mit??? Akkor legyen lusta de akkor is tvább fog élni!!!
2014. márc. 11. 16:37
 17/17 A kérdező kommentje:

Ivartalanítani akartuk....Iskolában voltam..mikor apa megjött siettem haza de azt mondta:"nyugodtan majd a folyosón elmondom".(összepakoltam és kimentem a folyosóra)

apa fojtatta:a macska kiszökött a házból!megilyedt.

:(

2014. nov. 16. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!