Melyik az a cég amely bizonyítottan nem végez állatkísérleteket, és jelen van Angliába?
Figyelt kérdés
A The Body Shop L'oréal tag..szóval őket kizárnám,A Lush-ról tudok és ennyi.Ha valaki segítene megköszönném!2014. febr. 14. 14:34
1/4 anonim válasza:
Javaslom nézz körül itt: [link] azt sajnos nem tudom melyik kapható Angliában, de írj egy listát róluk és vidd magaddal ha vásárolni indulsz :)
2/4 anonim válasza:
Azt, hogy egy cég nem végez állatkísérletet, nem lehet bizonyítani. Amelyik nem bukott le, abban vagy megbízol, vagy nem.
A Lush-ban én is megbíznék, de nem elég széles a termékkörük, így kell más márka is. A The Body Shop valóban L'oréal tulajdon.
Talán leginkább az ismert nemzetközi MLM-eket érdemes választani (Amway, FLP esetleg Oriflame). Nekik a direkt értékesítés miatt muszáj adniuk az imidzsükre. Másik lehetőség, hogy helyi állatvédő szervezeteknél érdeklődsz. Ahogy Magyarországon is vannak olyan márkák, amiket csak itthon ismernek, Angliában is biztosan rengeteg ilyen van.
3/4 anonim válasza:
A Forever Living P. nem vegez allatkiserleteket. Korrekt ceg, 7 eve hasznalom, fogyasztom a termekeit, a kutyamon is kiprobaltam, amikor baja volt es mukodott. Angliaban olcsobban is megvasarolhato, mert alacsonyabb az ado rajta, illetve van olyan termekuk, ami elelmiszernek van minositve, peldaul a tea, vagy a mez, amire egyaltalan nem teszik ra az adot, mint otthon. En Londonbol viszem haza a termekeket a csaladomnak is.
4/4 anonim válasza:
sika sika fog mosika hozzá ez a jó muzsika örülni fog a doki mert ez itt a fogmosi roki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!