Mi történik a menhelyre és hasonló helyekre beadott kutyákkal, macskákkal?
Menhelyre nem biztos hogy befogadnák a kutyákat, mivel mindenhol teltház van. (menhelyen nincs altatás)
A gyepin kötelesek átvenni tőled, ekkor alá kell írnod egy lemondó nyilatkozatot. (a legtöbb gyepin van altatás)
Egyébként undorítónak tartom, hogy a te felelőtlenséged miatt megszületett kutyusokat le akarod passzolni, a menhelyeknek, állatvédőknek így is egy szélmalomharc a munkájuk és rengeteg kutya vár gazdira náluk. Te meg azt gondolod hogy azért vannak, hogy a te hibádat megoldják, de ez nem így van! A legtöbb állatvédő, és a menhelyen dolgozók nagy része, önkéntesként dolgozik, idejüket, energiájukat, nem sajnálva, gyakran munka mellett, ingyért....
Ha egyszer nem ivartalaníttattad a kutyádat, akkor vállald a felelősséget a kicsikért, és keress nekik JÓ gazdit!
Sok helyen lehet hirdetni, pl facebook, apród, jófogás, állatapró, gazditkeresek .... esetleg megkérhetsz állatvédőket hogy tegyék ki ők is a hirdetésed (bár sokan az ilyen felelőtlenül megszületett és még ivaros szuka kölykeit nem hirdetik, ami szerintem érthető is, kicsit groteszk ha mégis megteszik)
Mennyi idősek a kicsik? nemük? fajtájuk?
Az anyakutyát remélem ezek után elviszed ivartalaníttatni!
Kösz a normális válaszokat!
--> Valetta: Utcáról lett. És Miskolc környéke. Hirdetve van egyébként már.
--> #11 : Absz nem érdekel a fröcsögésed. Valszeg el se olvastad normálisan, amit írtam. Nem nálam lett terhes, hanem már úgy volt. A menhelyek problémái meg nem rám tartoznak. És hogy egészen képben légy: azért is kérdeztem, mert nem szeretném, ha elaltatnák őket. Szeretnék veled többet nem kommunikálni. Kösz.
Segítek, mert látom nehezen megy:
1. befogadtam
2. innentől saját
3. kiderült h viselős
Így remélem már érthető az egészen gyengéknek is. Kösz, a topiknak vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!