Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ez mit csinál a képen?

Ez mit csinál a képen?

Figyelt kérdés

[link]

Itt még élt a farkas? ez nem számít állatkínzásnak?

Mondhatom szép példát mutat a gyerekeknek..... undorító!!!!

2014. jan. 7. 14:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez a farkas már nem él. Látszik a tag profilképén is. Romániában, meg nem védett állat, ha jól tudom.
2014. jan. 7. 21:32
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

A Románok egy barbár népség...

A farkas fokozottan védett állat, ha ott valóban nem védett, akkor az szomorú, mivel már nagyon kevés vadon élő farkas van. Az meg szerintem mindegy, hogy a képen él-e még az állat, vagy elpusztult, ilyen képet akkor sem tennék közszemlére, mert az emberek 80%-a megbotránkozik rajta.

Nem szép, nem dicséretre méltó. Aki meg azt írta, hogy a vadász a mit tudom én minek a kertésze, az meg menjen el a bús pi..pa. Az ember ahol tud, ott teszi tönkre a természetet, és még meg is magyarázza, hogy ez neki miért jó.

Hát nagyon nem kéne beleszólni, mert a természet évmilliók óta tökéletesen végzi a dolgát, az ember meg a pár ezer éve alatt szépen tönkre tette azt, ami nélküle is remekül szuperált. Nem kell istennek hinni magad, és nem kell az istent játszani azzal, hogy kimész gy puskával, és agyonlövöd a túlszaporulatot, mert véleményem szerint te se örülnél annak, hogy ha valaki megjelenne a kertedben, és kilőné a családot, mondván, hogy már 7 milliárdan élünk a Földön, túlszaporulat van, én csak "kertész" vagyok, és a gazt pusztítom a kertemből.

2014. jan. 8. 09:42
 13/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Utolsó teljesen egyet értek!!!

Szerintem egyébként az még elfogadható lenne ha a vadászok azokat az állatokat lőnék ki akik mondjuk le vannak gyengülve, vagy megsérültek, vagy ha mondjuk veszélyes mértékben túlszaporodtak és mondjuk bejárkálnak az emberek közé és veszélyesek... de a valóságban nem így történik, mert ne mondák nekem hogy az a több tucat vaddisznó amit 1-1 hajtás alkalmával kilőnek az a szükséges mennyiség.... vagy amikor több száz fácánt lőnek le.... ez csak a saját barbár élvezetükre csinálják... egy puskával könnyű "erősnek lenni", próbálnák meg puszta kézzel... akkor rájönnének hogy nem az ember a tápláléklánc csúcsa....

2014. jan. 8. 10:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolóval én is egyet értek abban, hogy a ragadozókat, főleg a nagyragadozókat nem kéne lőni, akár védett akár nem, más országokban. Egyre kevesebben vannak már, és mégis ők az egyik legfőbb alappillérei az ökoszisztémának!!! Nem hiába van elszaporodva a nagyvad idehaza, mert egyszerűen nincs olyan ragadozó fajunk aki kordában tartaná őket.

A válaszoló vaddisznós felvetéséhez meg azt kell mondjam, hogy sajnos igenis kevés az az éves létszám amit kilőnek belőle. Irtó gyorsan szaporodik (évente 150-160%os szaporulat) kártékony, és Európában nincs ami megállítsa az állomány növekedését. De persze ez is az ember hibája részben, akik még etetik is, és hülye módon farmokon meg vadaskertekben tenyésztik, utána meg sír a szájuk ha bemegy a városba, fürdőzik a Balatonba, és milliós károkat csinál a mezőgazdaságban. Egy bizonyos szinten szükség van vaddisznóra, mert ő is az ökoszisztéma része, de nem ekkora mennyiségben.

2014. jan. 8. 10:55
 15/15 anonim ***** válasza:
ne érsetek félre, nem akarom védeni a vadászt, sőt személy szerint utálom őket mert szerintem aki ezt választja hivatásnak annak az agyában valami nem oké... de farkast általában csak indokolt esetben lőnek ki... pl, ha az lakott területre téved, esetleg odaszokik, ha a ti gyereketeket veszélyeztetné egy a falutokba bejáró farkas és emiatt nem mernétek azt kiengedni az udvarra a gyereket valószínűleg ti lennétek az elsők, akik ki akarnátok lövetni... tény, hogy így fényképezkedni egy halott állattal a világ legundorítóbb dolgai között van, de, ha feltételezhetjük, hogy ez a vadászbácsi beszámítható, akkor valószínűleg oka volt, hogy ki lett lőve farkaskoma...
2014. jan. 8. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!