Hogyan lehetne egy vadászt megtréfálni?
Egy vadász a kedvenc romantikázós kilátóhelyem elé tett egy magaslest,ami így nagyon korlátozottá teszi a panorámát. Hogyan tudnám rávenni, hogy vigye el a lesét, ha nem ért a szép szóból?
A drasztikus megoldásokat ha lehet mellőzném, úgy mint a létrafokok vagy a les lábainak elfűrészelését, ellenben egy kis csíny, orr alá borstörés érdekelne.
Igazad van, valóban nem a kérdésre válaszoltam, de a témában talán hasznos. Ha valaki például azt kérdezné az oldalon, hogy "hogy szokjak rá a cigire?" 3ból legalább 2 válasz nem az lenne, hogy "ne szokj rá a cigire!" ?:)
A korral viszont nem tévedtem, valóban egy kölyök vagy még. Ne csinálj semmit, mert aztán te járod meg. Ha nekiállsz akciózni, nem téged fog védeni a törvény
kérdező te egy érdekes eset vagy
éppen körbe készülsz pisálni egy magaslest és még mi nézzünk mélyen magunkba :D
értelmetlen kérdésre nem tudom miért vársz értelmes választ
vagy tényleg azt hitted, hogy most tippeket fogsz kapni, hogy miként tréfáld meg azt a szerencsétlent?
inkább koncentrálj a sulira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!