Megéri megnézni a Hófehér és a vadászt? Mik a jó pontjai?
Figyelt kérdés
Őszinte leszek,nagyon küzdök belülről.Egyrészt Kristen Stewartot az évezred legrosszabb színésznőjének tartom,másrészt érdekel hogyan valósítják meg a filmet,és imádom Chris Hemsworthot.
Szóval igen,szerintetek?(spoilert ne nagyon ha lehet!)
2012. szept. 19. 18:27
1/3 anonim válasza:
Én is így voltam vele :)
Egyik délután nagyon unatkoztam, és megnéztem. Nem került be a kedvencek közé, de szerintem a látvány + Chris és Charlize Theron miatt egyszer nézhető:)
+ a következő részben nem is lesz benne Kristen, csak a Vadász, ha igazak a hírek.
Ha nagyon nem tetszik, max. kikapcsolod
2/3 anonim válasza:
Én imádtam megnéztem moziba meg még itthon kétszer :D szerintem nézd meg érdemes :) wííí és chris na ő nagyon jó pasi benne :D imádtam :D
3/3 anonim válasza:
Chris Hemsworth és Charlize Theron miatt érdemes megnézni, ők nagyon jól alakítanak. Kristen tényleg borzasztó rossz benne. De a látványért meg az előbb említett két színész miatt megéri! + a törpök is jók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!