Vegán állatvédőktől kérdezném: Ha eljönne az az ideális világ, amikor az emberek közül senki nem enne többet húst, nem hordanának szőrmét és bőrt, stb. , akkor mit és hogyan adnátok enni a kutyáitoknak, cicáitoknak?
Előrebocsátom: NEM PROVOKÁLNI AKAROK, sőt! Én nagyon tisztelem a vegánokat, mert olyat tesznek, amit én nem tudok megtenni. Nem tudnék lemondani a húsról, bár nagyon szeretem az állatokat és én magam nem tudnám bántani őket. Tudom, hogy ez struccpolitika, hogy nem veszek róla tudomást, hogy amit megeszek, az is állat, de egyelőre nincs erőm változtatni rajta, éppen ezért tisztelem nagyon, aki meg tudja tenni.
Szóval nem provokációnak szánom a kérdést, csak felmerült bennem ez az elméleti lehetőség és kíváncsi vagyok a megoldási javaslatokra.
Képmutatás az egész vegaság,egyszerűen az emberiségnek nincs joga beleszólni a természet menetébe.A macska húsevő,a kutya húsevő,a kezét vágnám le annak,aki képes a "kedvenceit" húsmentesen táplálni,miközben nekik ARRA VAN SZÜKSÉGÜK.
Az utolsóhoz annyit szólnék hozzá,hogy nem tudom az állatokkal lévő sportversenyek miért minősülnének állatkínzásnak.Én a kutyámmal rendszeresen járok súlyhúzó versenyre, ő szereti,én meg szeretem,hogy ő boldog.Soha nem erőltetem túl és nem is a pénz miatt csináljuk,meg nem is lehetne amiatt csinálni.
Hobbi és testmozgás.
14.04!
Az előző a "sportversenyek" alatt nem az általad említett húzóversenyre gondolt, hanem mondjuk a ló-és agárversenyekre, ahol a sérült/kiöregedett állatot egyszerűen leölik vagy kihajítják az út szélén
5. válaszoló!
Tudom, mi zajlik Romániában a kóbor kutyákkal, de akkor is azt mondom, hogy a kutyának eszében nincs elvadulni. Írtam én is, hogy el tud. De saját önszántából nem tenné, csak kényszerből. Ha választhatna, hogy szabadon, elvadulva éljen, vagy az ember mellett, gyanítom, az utóbbit választaná. Csak sajnos sok kóbor kutyának (főleg, ha már többedik generációs) nincs választása... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!