Mit lehet csinálni, ha a szomszédból állandóan eltűnnek a kutyák?
semmit
akármennyire is rossz gazda, neked semmi beleszólásod nincs abba, hogy ő kaphat e kutyát vagy sem
max annyit tudnál csinálni, hogy kitudakolod, hogy kitől akarnak kutyát hozni és az illetőt lebeszéled róla, hogy ne nekik adja, dehát ha nem lehet velük normálisan beszélni, akkor ez sem egyszerű
Hát én egy dolgot csinálnék a helyedben:
Ások egy nagy gödröt,a gödörre csinálok tetőt mondjuk egy nagyobb paneldarabból,hangszigeteltre csinálom,oda valahogy leviszem őket,mindegyikre egy pórázt (jó szorosan) kikötöm őket egy cölöphöz,és a kis tetővel együtt betemetem az egészet.Ők is szökősek oszt eltűntek.
A viccet,bár ez inkább az én véleményem róluk,félretéve nem igazán tudsz mit tenni.Esetleg ha látod hogy kint vannak a kutyák,akkor engedd be őket,addig is jobban érzik magukat.Nem tudom lehet-e ilyenkor az állatvédőkhöz fordulni de nem hinném,hisz rendes bizonyítékod sincs hogy mit tesznek.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!