Hol lehet bejelenteni hogy valakinek nincs a kutyája csippeltetve?
Akkor vedd vissza a kutyát tőle. Ennyi. Nem a háta mögött kell keménykedni. Azzal nem érsz el semmit. Mert ha mégis annyira semmi ember, ahogy állítod, akkor nem fog pénzt költeni a kutya csipjére és oltására, hanem agyoncsapja egy lapáttal, vagy kiteszi az erdőszélen. Ki jár szarul? A szomszéd? NEM. Csak a kutya.
szóval ha a tiéd volt a kutya, akkor vedd vissza, és a helyzet megoldva.
Degeneráltak a selejtes exemnél van a kutya mivel szétmentünk és apámékhoz nem vihettem mert ott is van kutya.
És hugom szokott oda járni onnan tudom hogy nincs se etetve se csippelve a kutya... a vonaton találtam a wcbe még azt a kutyát kiskorában amikor a lugnyával voltam. megvettem neki a kaját de akkor még nem volt csipp... Most meg hugom mesélte hogy nincs rendesen etetve meg a csipp sincs és ez idegel mert csak az én kutyám volt... Ami itthon van kutya az oltva féregtelenítve és csippelve is van ugyhogy fikázó verebek kíméljenek!!
ahm értem a hugod mondta így minden világos :D
Mekkora egy otvar paraszt lehetsz amúgy.. A volt párod egyszer szeretted, tiszteletben kéne tartanod. Az meg hogy nincs etetve mi támasztja alá? Hogy a kutya nem hordó alakú? Hogy a hugod nem látta enni? Mért ott lakik? És az még mindig nem tiszta hogy honnan tudod nincs chip meg oltás? a hugod megnézte sutyomban az oltásit ? ..
Ha lenne még Balázssó akkor simán odakeveredhetnél a sok marha közé az biztos..
Mondjuk azért nem tudom vele megbeszélni mert ameddig dolgoztam ő félrelépett mellettem és ugye ameddig vele voltam én mindég megvettem a kutyának a kaját.... Lehet paraszt vagyok de ha már ott van az a szerencsétlen jószág azt a havi 10kg-os száraztápot nehogy már sajnálja tőle valaki főleg hogy elméletileg "szereti" az állatot.
Hugom meg valóban mondta meg 1-2cuccomért még elmegyek amikor eszembe jut és látom hogy nincs kaja, a kutyának látszanak a bordái. De nem is érdekel más véleménye annyira voltam kiváncsi hogy hol lehet bejelenteni.
Pár választ kaptam erre is meg is fogom tenni a lépéseket így ha menhelyre viszik ott is jobb dolga lessz mert ott legalább napi rendszerességgel enni fog.
Voltál már menhelyen? Mielőtt ilyen sorsot szánsz a kutyádnak, nézz el egybe. Nem minden a rendszeres evés, ha közben egy kis lyukba bezárva élsz. A menhelyek eleve dugig vannak szerencsétlen kidobott állatokkal. Őket is elég nehéz etetni, miért várod el, hogy majd a ti kutyátokat (akinek még elméletileg vannak gazdái) is ők látják el?
Ha szíveden viseled a sorsát és nem csak az exeddel akarsz kicseszni, akkor inkább vegyél neki néha egy zsák tápot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!