Ez állat bántalmazásnak minösül?
Svédországban élek és itt nagyon oda figyelnek a gyerekekre és az állatokra, és minap egy öregasszony rám szólt ,hogy tegyem le a kutyát ,mert ,hogy én felemeltem a kutyát a nyakánál ( ahol a mamájuk is szokta ) mivel a kutya a földröl valami vackot föl evett és én elakartam onnan vinni.
Látni és hallani lehetett , hogy a kutyának nem fáj.
Oh, nálunk az egész utca ilyen öregasszonyokból áll.
A legtöbb 70 és 90 közt osztja az észt, hogy hogyan neveljem a kutyámat, mert ők látták a tv-ben milyen nagy mozgásigénye van (border collie). Az egyiket sem zavarja, hogy ezt leszámítva életükben nem láttak ilyen kutyát közelről...
Nem kell velük foglalkozni.
1. Az anya kutya sohasem a nyakánál viszi a kölykét...a macska ragadja meg a kicsinyei marját,a kutya pedig a szájába veszi...
2.Ha a kutya,nyakánál egy kicsit lejebb emelted fel, magyarul a marjánál :DD akkor nincs baj :)
3. Egy kisebb méretű kutyát ( gondolom az volt,ha a nyakánál emelted fel :) ) helyesen úgy kell felemelni,hogy megfogod az első lábánál felemeled,mint egy gyereket :) és a kezeddel megtámasztod a fenekét,hogy neked is könnyebb legyen és a kutya is érezze magát biztonságba..
Nem kioktatni akartalak :) csak figyelmeztetni máskor ha ilyen helyzetbe kerülsz hogy kerüld el a konfliktust :) Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!