Mit kéne csinálnom, ha egy állatvédő rámtámadt?
#7es vagyok
én amikor agyoncsaptam egy olyan lovat, akinek olyan sérülése volt, hogy semmi esélye nem volt a túlélésre, hiába gratulált az állatorvos, gyilkosnak tituláltak az állatvédők....
erről ennyit
Ha az "eutanázia" indokolt volt, akkor csak segítettél az állaton, nem kínoztad, ha valaki szerint nem így van, az nem állatvédő.
HA még lett volna esélye felépülni, és arra, hogy szenvedés nélkül éljen tovább, akkor az illető állatvédőnek lett volna igaza.
"na mivan nagy állatvédők???
hol van most a fröcsögés, hogy te állatkínzó így meg úgy...
most már jelentsd fel azt a tehént aki ezt merte állítani nem??
én nem feltételezem, hogy rosszul tartod a lovad, sem azt, hogy igaza volt annak a nőnek, de az állatvédők szava mindig szent itt sokmindenki szerint
akkor most mivan?????" Drága kis szentem, mond mi bánt? Képzeld el, hogy az állatvédők EMBEREK, hűűű, igaz? Na és ha még mindig remekül funkcionál a képzelőerőd, akkor azt is próbáld meg élesre az csiszolt elmédben tudatosítani, hogy az emberek között akadnak agyilag hiányossággal rendelkezők. Ha ez így komplett egészben megvan, akkor most társítsd össze a kettőt...Képzeld el, hogy az állatvédők között is vannak fröcsögő, agybeteg emberek. Mint ahogy pl. a katolikus egyház is fel tud mutatni olyan embereket, akik nem tartják be a tíz parancsolatot, közben pedig azt hirdetik magukról, hogy ők Isten elvárása szerint élnek. Tudom ez most így őrületesen sok volt, de bízom a képességeidben. Nem kell itt ugrabugrálni és provokálni arany csillagvirágom, de ha ennyire túlteng benned az energia, akkor javaslom, hogy kösd le a figyelmedet egy szórakoztató filmmel, vagy menj el Kelet-Szibériába és írd meg a memoárjaidat, vagy még messzebbre, vagy olvass André Breton verseket és az elemzését oszd meg a nagyérdeművel. De persze ez egy szabad világ, nyugodtan bugyoghatsz itt ha ez hiányzik a lelki békédhez. A lényeg, hogy most nagyonjólmegaszontad és remélem elégedetten ütötted le a billentyűket ( a többszöri szóegybeírás és vesszők hiánya arra enged következtetni, hogy kellőképpen indulatból reagáltál) Pedig hidd el béke van és áramlik a szeretet ;)
nem tudom mire fel érzed úgy, hogy ilyen lekezelően kell írnod...
én is tudom, hogy mindenhol vannak idióták, de a "nagy állatszeretők" 90%a isteníti őket úgy általánosságban
meg úgy ennek a csoportnak csak a "tálalás" a lényeg
tehát titeket nem az érdekel, hogy jót vagy rosszat teszünk egy állatnak, hanem az, hogy hogyan tesszük azt
itt is leírta a kérdező, hogy jól bánik a lóval, az állatorvos is mellette volt, senkinek meg sem fordult a fejében a kérdezőre támadni (persze senki nem is látta azt a lovat igazából)
én már leírtam az előző hozzászólásomban, hogy agyoncsaptam a lovat, hogy ne szenvedjen tovább, az állatorvos ott is mellettem állt ki, mégis egyből lepontozták a kommentemet
ezen kéne kicsit elgondolkodni
én csak jót tettem annak az állatnak, de mivel nem gyöngybetűkkel írok róla, ezért az már lényegtelen, gyilkos vagyok
jaj hagyjad már ezt a szöveget, hogy ne mondjam meg, mit gondolsz, te támadtál itt nekem az arrogáns stílusoddal úgyhogy ne játszd a sértettet
nah megpróbálom másként fogalmazni, hátha most már dereng valami
agyoncsapni egy lovat vagy akármilyen más állatot nem szép dolog, filmekben látunk ilyet amikor a gonosz bácsi csinál ilyeneket nem igaz?
én képes vagyok rá, de el ne higgyétek, hogy örömmel teszem
egyébként szerintem minden olyan megoldás humánusnak számít, ami nem okoz fájdalmat az állatnak
ha agyoncsapom az nem fáj neki, akármennyire hihetetlen
ha nem is döglik meg elsőre, elveszti az eszméletét, tehát a lényeg az, hogy az ütés után már nem érez semmit, fájdalmat sem, tehát akkor ez ne lenne humánus???
a másik dolog, kint a határban, a földes úton, ott fekszik egy ló, a lábán nyílt törés, mert a beleakadt a lába a hintókerékbe (miközben forgott, mondanom sem kell)
tehát ott fekszik a ló, remeg, izzad meg minden amit egy ló csinál fájdalmában
na egy ilyen helyzetben mondjál nekem humánus módszert, hogy annak a szerencsétlen állatnak minél kevesebb fájdalmat okozzunk
hívjunk ki állatorvost, hogy altassa? oké, ha mákunk van 1 óra múlva ki is jön, de korántsem biztos
vigyük be a legközelebbi (kb 50 km-re lévő) állatklinikára? oké, csináljuk, hozzuk a futót, testvérek között is 3 óra múlva fogják legkorábban altatni, és akkor most nagyon jó időt mondtam
na hát akkor most mit csináljunk? vakarjuk a fejünket...
(közben telik az idő és az állat egyre csak szenved, nem kis fájdalom miatt)
nah, megjöttek a vadászok, megtennék, hogy kilövik? nem
nah ezt ne kérdezzétek, hogy miért nem lőtték ki
viszont van egy fejszéjük, jól van, adják oda
fejszenyéllel fejbe vágtam, vége a szenvedésnek
valahogy így zajlott a dolog, de hát ti biztos jobban csináltátok volna, kevesebb szenvedést okozva az állatnak, humánusabban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!