Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mit tehetek a kutyusunk...

Mit tehetek a kutyusunk zaklatása ellen?

Figyelt kérdés

Utcabeli a kiskutyám tenyésztője. A kutyus születése és elajándékozása után a saját kutyáját ivartalanítani szerette volna, de a műtőasztalról már nem hozták haza. Ezek után a nő teljesen megzakkant. Egy darabik idejárt a kutyusomhoz, állandóan sírt neki és elkezdte visszakövetelni tőlünk, h. megbánta amiért odaadta. Mivel nem adtuk vissza már mért tettük volna mi is megszerettük már a kutyust éjjelente jön és eteti a kerítésen keresztül. Havanese így megnő a szőre egy alkalommal ki is húzta a kerítésen és hazavitte ahol dúrván megtépdeste a szőrét és felnyíra a lábán a szőrt. Hozzá teszem a következő hétre volt időpontunk a kozmetikushoz, h. rendbe szedje a kutyust, és én is láttam h. tele ment bogáncsal a szőre de aznapra már nem jutott idő h. rendbeszedjem két pici gyerek mellett.

Mit tehetnénk h. a kutyust békén hagyja, a puszta szó nem segít. az apa kutyával és vele + a kerítésen bedobott jutalom falatokkal a kontaktus fennmarad. a kiskutya kötődik hozzájuk várja őket h. jöjjenek. Sokszor nem fogadja el tőlem az ételt csak azután eszi meg ha aznap nem jöttek ide. Nem szeretném h. többet elvigye a kutyusom és azt sem h. a kerítésen keresztül etesse a kutyust. Tudna nekem valaki jótanácsot adni mit tehetnénk ez ellen?

2013. aug. 29. 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:
91%
Ha a hölggyel nem lehet megbeszéli próbáld elzárni a kutyust..építs hátrébb egy kennelt, vagy húzzatok fel egy kerítést az udvaron belül, ahova biztosan nem jut be a hölgy. Sajnos hivatalosan nem tudom mennyit tudnának tenni (bár az lopás ha a neked eladott kutyáért benyúl és elviszi). Én csinálnék még egy kerítést vagy a házban tartanám, így egy idő után remélhetőleg elszokik tőle.
2013. aug. 29. 14:02
 2/2 anonim ***** válasza:
91%
Nem az udvaron kellene tartani a kutyát, hanem bent a házban, a havanese nem is való kinti tartásra. Jobb lenne, ha felügyelet nélkül nem lenne az udvaron. Akkor nem tudná sem etetni, sem elvinni. Chip remélem van benne, ha nincs akkor azt mindenképpen tetess bele, ha mégis megint ellopná, akkor feljelented a rendőrségen, hogy nála van a kutya, és visszakapod.
2013. aug. 29. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!