Mit tehetek a kutyusunk zaklatása ellen?
Utcabeli a kiskutyám tenyésztője. A kutyus születése és elajándékozása után a saját kutyáját ivartalanítani szerette volna, de a műtőasztalról már nem hozták haza. Ezek után a nő teljesen megzakkant. Egy darabik idejárt a kutyusomhoz, állandóan sírt neki és elkezdte visszakövetelni tőlünk, h. megbánta amiért odaadta. Mivel nem adtuk vissza már mért tettük volna mi is megszerettük már a kutyust éjjelente jön és eteti a kerítésen keresztül. Havanese így megnő a szőre egy alkalommal ki is húzta a kerítésen és hazavitte ahol dúrván megtépdeste a szőrét és felnyíra a lábán a szőrt. Hozzá teszem a következő hétre volt időpontunk a kozmetikushoz, h. rendbe szedje a kutyust, és én is láttam h. tele ment bogáncsal a szőre de aznapra már nem jutott idő h. rendbeszedjem két pici gyerek mellett.
Mit tehetnénk h. a kutyust békén hagyja, a puszta szó nem segít. az apa kutyával és vele + a kerítésen bedobott jutalom falatokkal a kontaktus fennmarad. a kiskutya kötődik hozzájuk várja őket h. jöjjenek. Sokszor nem fogadja el tőlem az ételt csak azután eszi meg ha aznap nem jöttek ide. Nem szeretném h. többet elvigye a kutyusom és azt sem h. a kerítésen keresztül etesse a kutyust. Tudna nekem valaki jótanácsot adni mit tehetnénk ez ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!