Nekem ehhez van valami közöm?
elvben fogsz kapni kutyát, persze attól függ honnan szeretnél befogadni.
legtöbb menhely nem megy terepszemlézni esetleg később megn ézik h tartod a kutyust.
ha nem kötöd láncra a kutyusod, juóól tartod és a nagyszülők kutyáinak lánca is a törvényben előírt hosszúságú ill van előttük mindig tiszta víz , van árnyékps helyük, akkor nem fognak problémázni.
Irány a legközelebbi gyepmesteri(sintér)telep,ott nincs környezettanulmány,van viszont rengeteg halálra ítélt kutya.Legtöbbjüket elaltatják,mert nem megy értük senki.Oltva,chipezve,14 napos megfigyelés után adják ki a kutyákat általában oltás+chip áráért.Ha onnan hozol kutyát,2 életet mentesz meg.
A sintér örül,ha bárki kutyát visz ki,megspórolja az altatás árát és egy hely is ürül.
Helyi önkormányzatnál megmondják,melyik gyepmesterrel van szerződésük(kötelező minden önk.-nak,hogy legyen).De ha leírod,hogy hol laksz,megpróbáljuk megkeresni az illetékes gyepi elérhetőségét.
"Én a saját kutyámat nem szeretném megkötni, de attól tartok (és szerintem joggal), hogy így én sem kaphatok kutyát."
Ez volt az utolsó mondantom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!