Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » 8 hónapos Amstaff 1. tüzelése...

Princo1310 kérdése:

8 hónapos Amstaff 1. tüzelése és meg történt a baj. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
8 hónapos Amstaff nőstényem tüzel és nem is gondoltam volna de egy 10 hónapos amstaff kutya befedezte, kihívtam az orvost beadott neki egy injekciót másnap amit rá 1 hétre mégegyszer bekell adni neki. kérdeztem tölle hogy utánna még lehetnek-e kölykei mert én szeretném hogy legyen és hogy nem-e lesz mellékhatása. Azt mondta semmi baja nem lessz ez csak kitisztítja a méhét és nagyon szép kölykei lesznek majd késöbb. De miután beadta hányt a kutyusom és nem volt a legjobb paszban nemtudom hogy be-e adassam a 2. injekciót. Mi a véleményetek? Segítsetek
2013. aug. 22. 13:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként megsúgom,hogy a hormoninjekció sem természetes,mégis beadatod a kutyádnak.Pedig még te is észre tudtad venni,hogy mellékhatásai vannak.
2013. aug. 23. 21:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A kutya nem akar elleni,TE akarod,hogy elljen a kutyád.A kutyánál ez ösztön,nem élvezet.De látom neked is annyi eszed van,mint egy kiló töknek.Feleslegesen magyarázunk...
2013. aug. 24. 10:05
 13/18 A kérdező kommentje:
hát te nagyon feleslegesen. törzskönyv 4000ft-ba kerülne hogy kiállítsák és ha a többire is azt mondom igen?! jaaa beesett az eső. Azért adattam be az injekciót mert 1. tüzelés és baleset volt nemtudom mi szürődne ki belölle. De írj akármit ugyse érint meg nagyon Ha mindenki úgy gondolkodna mint te nem sok kutya lenne. és képzeld tenéysztőtől van a kutyám az ő alomjából 1 kölyökse döglött még meg, és 2. tüzelésnél történtek ők meg. De szerintem felesleges írnod mert már nemfogom megnézni mert kevés hasznos választ kaptam. Üdv
2013. aug. 24. 11:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Megdöglött....Gratulálok!Ez a kifejezés pont tükrözi a kutyákhoz való hozzáállásodat.
2013. aug. 24. 12:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha rajtam múlna pont annyi kutya lenne,amennyire igény van...Így nem lennének kidobott fajtatiszta,fajtajellegű és keverék kölykök sem.

És az olyat is büntetném,amit te csinálsz,mert lövésed sincs az egészről...

Szánalom vagy.

2013. aug. 24. 13:28
 16/18 Gyöngy9400 ***** válasza:
100%
Ha annyira gondos gazdinak tartod magad, akkor hogyan lett terhes az először tüzelő kutyád? Baleset nincs, ha odafigyelsz rá. Tudod, hogy tüzel, akkor az a minimum, hogy kizárod egy kan közeledésének a lehetőségét is. A 4000 Ft -os törzskönyvtől még nem leszel tenyésztő.... Chip helyett az ivartalanítást kellett volna törvényileg szabályozni..... Ha meg a rokonaid, ismerőseid annyira kutyát szeretnének tartani, már rég lenne nekik.
2013. aug. 24. 17:19
 17/18 A kérdező kommentje:
Ja mondtam hogy nem nagy dolog törzskkönyvet kiállítani. Nálluk ez szokás igen nemtudom milenne ha nektek is megkéne vállni egy szokástól. Azért kell nekik az én kutyáimból mert ők tetszenek nekik. Ilyen egyszeri. :) Hogyne lenne baleset baleset mindekinél előforul sajnos nállatok is előfordult. Eddig csak kötekedést olvastam már egyre jobban sajnálom Magyarországot :)
2013. aug. 25. 10:44
 18/18 anonim ***** válasza:
89%

Te síkh.lye vagy,már ne haragudj.Kötekedés nélkül.

A nagy tenyésztői szaktapasztalatod nem mondta,hogy ebben az esetben mit kell tenni?

Ha már megvan a baleset.

És te jössz ide véleményt kérni,többnyire normális kutyásoktól,erre nem azt kapod,amit szeretnél és te máris ezerszer okosabb lettél nálunk.Én téged sajnállak.Lakhatsz bárhol :)

2013. aug. 25. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!