Lehet valami baja a macskáimnak és a kutyámnak? 13/L
Az a helyzet, hogy nagyon megkívántam hirtelen a csokis dolgokat és mivel a sütőt még nem tudom kezelni ezért összekotyvasztottam egy 4evőkanál lisztből, 2evőkanál olajból 1 tojásból, 1 evőkanál kakaóporból fél evőkanál cukorból és 2 csipetnyi sütőporból valami löttyöt.. Olyan ragadós lett, hogy megkóstoltam és alig bírtam elrágni ezért eszegettem, miután jóllaktam kivittem..
Mivel szeretem ha csikiznek mert nagyon csikis vagyok ezért rákentem a lábamra és elkezdték nyalogatni a cicáim a lábamat(olyan ragadós volt, hogy akár gyantázhattam volna vele) miután lenyalták a maradékot odaadtam a kutyának.. Lehet valami bajuk?
Jobb,ha tudod a csokoládé mérgező a kutyák számára.A macska meg nem érez édes ízt,ezért önmagában nem jellemző,hogy csokit enni.
A kutyának legközelebb ne adj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!