Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ha rosszul tartanak egy...

Ha rosszul tartanak egy állatot és erről tudomásunk van a rendőrség miért nem jön ki?

Figyelt kérdés

2x is felhívtuk egyszer sem jöttek ki.

sőt, volt amikor láttuk hogy bottal üldözte a kutyát.

és volt amikor a nyakörvénél keresztül rángatta fel a kutyát és úgy vitte vissza a lakásba.

ma is egész nap ugat, és vonyít, nyüszít a kutyus.:/ nem tudom,hogy kap e rendesen enni. ha jól láttam foltokban hiányzik a szőre is.

de már írtunk a hatósági jegyzőnek. csak az még nem válaszolt vissza.

2013. jún. 6. 10:28
 1/5 A kérdező kommentje:

bejelentes@orszagosallatvedorseg.hu

ennek is írtunk. de azok azt írták vissza, hogy szóljunk az önkormányzat jegyzőjének...

2013. jún. 6. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Keresd meg a Tetovált állatvédőket. Facebookon is fent vannak. Ha ők járnak el annak nagyobb hangsúlya van mint egy átlag embernek.
2013. jún. 6. 10:47
 3/5 A kérdező kommentje:

bp-en lakunk . felkeresem őket köszönöm!

most is órák óta vonyít szegény állat mintha valamit csináltak volna vele :(

tutira kijönnének a tetovált állatvédők?

2013. jún. 6. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem Ők segítettek abban, hogy a saját kutyámat visszaadja a volt főnököm. Igaz a rendőrség ott iss tehetetlen volt, de nagyon ügyesen tudnak hatni az emberekre. Nem kell rosszra gondolni, nem verekednek! A rendőrség amúgy csak akkor kobozhat, ha bírósági papír születik róla.
2013. jún. 6. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Őt kérdezd, segít: [link]
2013. jún. 9. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!