A szomszédom folyamatosan veri a kutyáit, mit lehet ilyenkor tenni? A rendőrség kilőve.
Naponta többször is ordibál velük majd valamilyen módon bántalmazza őket (sajnos betonkerítés van, így nem lehet látni hogy mit csinál) de hallani lehet hogy a kutyák eszméletlenül nyüszítenek. Aztán megint ordít hogy "hozom a fejszét és leb*szom a fejeteket, nekem ne ugassatok hülye kutyák" és a többi hasonló dolgok.
A kedves gazdi egyébként elmebeteg, pszichiátrián is kezelték, hát most a kutyáin vezeti le a dühét.
Rendőrség mossa kezeit, voltam már benn én is és az utcából többen is, azt mondták ameddig nincs erről bizonyíték (képpel vagy videófelvétellel) addig nem tehetnek semmit. A másik meg mire ők kijönnek, a szomszéd már kiőrjöngi magát..
Legközelebbi állatvédő egyesület innen 65 km-re, ők azt a választ adták, hogy idáig az ő kezük sem ér el..
Ó szegény kutyák....Sajnos ez Magyarország, az ilyet nem büntetik eléggé..
Ha mást nem tudsz tenni, készíts hangfelvételt, vagy titokban képet.
Köszi!
A szomszéd be van kattanva teljesen, kijött a pszichiátriáról akkor teljesen jól volt pár évig, mostanában viszont elkezdett inni, kirúgták a munkahelyéről, befogadt 4 hajléktalant a lakásba, naponta 9-10 liter bort isznak (tudom, mert abban a boltban dolgozom ahol veszik:) és a saját testvéreivel is megszakította a kapcsolatot, kitiltotta őket a házából.
Teljesen beszámíthatatlan, így nem is igazán mer neki senki szólni, mert még a végén a mi fejünkbe állítja a fejszéjét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!