Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » A szomszédom folyamatosan...

A szomszédom folyamatosan veri a kutyáit, mit lehet ilyenkor tenni? A rendőrség kilőve.

Figyelt kérdés

Naponta többször is ordibál velük majd valamilyen módon bántalmazza őket (sajnos betonkerítés van, így nem lehet látni hogy mit csinál) de hallani lehet hogy a kutyák eszméletlenül nyüszítenek. Aztán megint ordít hogy "hozom a fejszét és leb*szom a fejeteket, nekem ne ugassatok hülye kutyák" és a többi hasonló dolgok.

A kedves gazdi egyébként elmebeteg, pszichiátrián is kezelték, hát most a kutyáin vezeti le a dühét.

Rendőrség mossa kezeit, voltam már benn én is és az utcából többen is, azt mondták ameddig nincs erről bizonyíték (képpel vagy videófelvétellel) addig nem tehetnek semmit. A másik meg mire ők kijönnek, a szomszéd már kiőrjöngi magát..

Legközelebbi állatvédő egyesület innen 65 km-re, ők azt a választ adták, hogy idáig az ő kezük sem ér el..

2013. ápr. 6. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Ó szegény kutyák....Sajnos ez Magyarország, az ilyet nem büntetik eléggé..

Ha mást nem tudsz tenni, készíts hangfelvételt, vagy titokban képet.

2013. ápr. 6. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Állatvédörségnek szólj!!!
2013. ápr. 6. 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Állatkínzás bejelentése 70/6366230 és bejelentes@orszagosallatvedorseg.hu Írj le Nekik ezt mielőbb ,amit itt írtál:( Ők ilyen helyzetekre vannak:) Te nem tudsz valamit beszélgetni a szomszéddal,hogy miért csinálja ezt?:(
2013. ápr. 6. 19:25
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

A szomszéd be van kattanva teljesen, kijött a pszichiátriáról akkor teljesen jól volt pár évig, mostanában viszont elkezdett inni, kirúgták a munkahelyéről, befogadt 4 hajléktalant a lakásba, naponta 9-10 liter bort isznak (tudom, mert abban a boltban dolgozom ahol veszik:) és a saját testvéreivel is megszakította a kapcsolatot, kitiltotta őket a házából.

Teljesen beszámíthatatlan, így nem is igazán mer neki senki szólni, mert még a végén a mi fejünkbe állítja a fejszéjét..

2013. ápr. 6. 19:29
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
JÉÉÉÉÉÉÉÉZUSOM.Szegény kutyák.Én azért éjjel csak átnéznék.Lehet ennit,innit sem ad nekik.Nézz át,ne hagyd cserben őket!!!!!!!!!!!!!! A kuyták nem tudnak semmit tenni,segíts nekik.Egy kutya sem érdemel ilyen bánásmódot.Írtál az állatvédőrségnek?
2013. ápr. 6. 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
ha nekem lenne ilyen szomszédom, már rég elloptam volna tőle a kutyákat... Szegények :(
2013. ápr. 7. 01:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Nah mire jutottál?Írtál az állatvédőrségnek?:)
2013. ápr. 7. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi történt? Írtál már az Állatvédőrségnek?
2013. ápr. 9. 22:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, ki is jött 2 kedves fiatalember, az egyik kutyát viszont nem tudták már megmenteni.. :( A szomszéd épp illuminált állapotban volt úgyhogy majdnem verekedés lett belőle, de hát.. Legalább megoldódott az ügy..
2013. ápr. 9. 23:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi lett szegény kutyusokkal? Az egyik gondolom meghalt (legalább is én úgy értelmeztem az írásodból) és a másikkal? Örülök,hogy írtál az állatvédőrségnek! Elkobozták a másik kutyust? Lécci írj,mert kíváncsi vagyok. Én köszönöm,hogy segítettél a kutyikon,jó ember lehetsz:) Egy állatbarát
2013. ápr. 13. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!