Mit tegyek ha az egyik szomszédom (12 éves) állatokat kínoz?
itt csak az erőszak segít
de csak tettenérés esetén
Verd laposra egy ásóval, aztán ha már úgyis a kezedben van az az ásó, akkor kapard el a r.hadékot a kert végében.
Ez a minimum amit érdemel.
Nekem is volt ilyen szomszédom,én asszem 13,õ 14 volt.Egy ideig azt vettem észre hogy a macskámnak mindig el van törve valamilye.
Egyszer mentem haza fociból,még teljes felszerelésben,mikor láttam hogy ez a kis idióta bántja a macskámat.Le dobtam a táskámat,oda szaladtam,és azzal a lendülettel,stoplissal le talpaltam a derekát.Hagytam hogy fel álljon,utána sípcsontvédõvel hasba rúgtam,majd kicsit fejbe térdeltem párszor.Utána mikor elesett megrugdostam,utána leköptem és mondtam neki hogy ha mégegyszer meglátom,nem kell hogy a macska is ott legyen,csak találkozzak vele,ott helyben agyon verem.Késöbb hallottam hogy megrepedt a dereka,betört az orra stb.Szerencséjére azt mondta a szüleinek hogy le esett a lépcsõn.
Szerintem te is verd agyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!