Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért bántják az emberek az...

Miért bántják az emberek az állatokat? Én még egy legyet se tudok lecsapni mer attól bűntudatom van már! Miért nem lehet mindenki ilyen?

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert idegesítőek a legyek..

Amúgy vega vagy? (se tojás, se hús, se tejtermék!!) mert ha nem te is "bántod" csak nem közvetlenül.. láttál már vágóhidat(?) (akkor érted mért mondom..)

2012. nov. 26. 22:42
 2/4 anonim válasza:
Ha az állatkínzásra gondolsz akkor azért, mert egyszerűbb egy olyan élőlényen levezetni a feszültséget amely kevésbé védekezőképes. Meg unatkoznak is az emberek... Az egyel előttem szólónak igazat adok, mert kérdésedet nem pontosan fogalmaztad meg vagy nem egy témakört átfogóan. ;)
2012. nov. 26. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért szegény állatokat kell bántani? Ott van a sok halálraítélt, vagy bűnöző, kísérletezzenek azokon na >:(
2012. nov. 27. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
65%

Én sem tudok lecsapni semmit. Pl a szúnyogot utálom, jobban mint a legyet, de csak elhesegetem, vagy lekapcsolom a lámpát, hogy húzzon ki, aztán megcsíp :/

Egyébként van gekkóm, amit tücsökkel etetek, de a tücsöknek van esélye meglógni. Nem ölöm meg őket, csak beszórom neki. Ha a gekkó akarja elkapja, ha nem, akkor meg ki tudnak lógni a terráriumból. Most is kint vinnyog kettő a konyhában. Ott ciripelnek jó hangosan. Néha adok nekik enni almát. Viszont ha megtalálom őket, megfogom halhálóval és visszadobom a gekkónak, és akkor megint két esélyes a dolog.

A húsokat megeszem, de azt nem én öltem meg. Miattam ölik meg, tudom, de az nem annyira zavar.

Halaim is vannak, amiket élő tubifexxel etetek, vagy élő artémiával, na nekik már nincs esélyük meglógni, de őket sem én ölöm meg közvetlenül, hanem a halak eszik, és nekik az élő kaja a legjobb, van olyan halam, ami mást nem is eszik, csak élőt. Csak arra vadászik, ami mozog. Persze én adom oda nekik, tudom.

Egy csirkét felneveltem egyszer amit a kuka tetején találtunk húsvét után, és 2-3 hónaposan elajándékoztam akinek volt több, viszont megígértettem vele, hogy csak akkor adom oda, ha nem fogja levágni.

Na, nekem meg ilyen hülye felfogásom van.

Anyám meg röhögve elkapja reptében a legyet, szúnyogot kézzel, és berakja a mosdóba, ráengedi a vizet. De most mért? Szóval ennek mi a célja? Meg nem eszi, akkor minek? Én nem értem.

2012. nov. 28. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!