Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Az állatvédők miért mennek...

Az állatvédők miért mennek szembe az emberiséggel?

Figyelt kérdés
Ugye az embernek húsra van szüksége, ezt az állatokból nyerjük. Ehhez viszont az állatokat meg kell ölni.
2012. szept. 24. 15:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
2%

Értem ,hogy mit akarsz mondani,de én lelki okok miatt akkor sem tudok hozzájárulni az állatok megöléséhez.A tehénnel,kecskével még jót is teszünk,ha megfejjük őket ugye...Kőbán Rita pl. Olimpiát nyert vegaként,kétlem,hogy ehez nem kellett erőnlét. :-)

Minden jót neked!

2012. szept. 24. 16:43
 22/26 anonim ***** válasza:
26%
Én húsevő vagyok és engem is mindig lepontoznak. )) Ez egy ilyen hely, itt ez a főszórakozás.
2012. szept. 24. 20:33
 23/26 anonim ***** válasza:
6%
laboros, elég sok vegetáriánus sportoló van. a jelek szerint rosszul csináltad.
2013. máj. 28. 19:52
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Az ember számára egyáltalán nem méreg a hús nem tudom, hogy kitől ered ez a debil felfogás, de egy nagyon idióta dolog. Az ember mindenevő azért vannak számára fontos dolgok az húsba, nyomelemek, eszenciálisfehérjék, -zsírsavak. Az hogy valaki vegetáriánus az azt jelenti, hogy folyamatosan sanyargatja magát és a határon ingadozik. Az embernek igen is kell a hús és nem mindegy hogy hogy tartják azt az állatot amit megeszünk, mivel a fogyasztó számára se mindegy hogy miminden halmozódik fel egy stresszes állat húsában, de el kell fogadni ahhoz,megfelelően tudjunk táplálkozni húst kell ennünk és ehez meg kell ölni egy állatot, DE nem mindegy hogy elötte milyen élete volt.
2013. máj. 28. 22:45
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Húst nem kell feltétlenül ennünk, más táplálékból is hozzájutunk minden tápanyaghoz. Egy igazi állatvédő egyébként nem is eszi meg az állatokat. Vagy ha igen, akkor egy önző állatvédő, aki különbséget tesz védendő (aranyos, bundás) és nem olyan aranyos (csirke, disznó) állatok között. Egy tehén vagy csirke ugyanis nem érzi kevésbé a fájdalmat, ha mondjuk levágják, mint azt egy kutya, vagy akár ember érezné. Azok a népek, akik nem tudnak növényt termeszteni, azoknak nincs más választása, de nekünk itt lehet. Akkor miért ne tennénk? Én vegán vagyok.
2013. szept. 12. 09:02
 26/26 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 12-es (+20) hsz.

Csak érdeklődöm, és mindazoktól is, akik szerint én csináltam rosszul (Bár kétlem, hogy egy sportolónak 13-14 óra alatt mindössze kétszer van lehetősége enni)... tényleg nem kötekedésképpen.

Milyen gyakran, mit esztek, milyen mennyiséget, hogy szellemileg és fizikailag is topon maradjatok?

Illetve hogyan állítanátok össze az étrendeteket, ha az alábbi szerint kellene beosztanod az idődet?

Reggel: Kb 4-kor tudsz enni, utána csak 9 körül. Ebéd: 13-kor, a következő táplálkozás pedig legkorábban 18:45-kor, az is a vonaton/állomáson, vagy pedig otthon 19:45 után - figyelembe véve, hogy főzőcskézni minimális idő van, mert reggel 3-kor kelni kell...

2013. szept. 12. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!