Az állatvédők miért mennek szembe az emberiséggel?
Értem ,hogy mit akarsz mondani,de én lelki okok miatt akkor sem tudok hozzájárulni az állatok megöléséhez.A tehénnel,kecskével még jót is teszünk,ha megfejjük őket ugye...Kőbán Rita pl. Olimpiát nyert vegaként,kétlem,hogy ehez nem kellett erőnlét. :-)
Minden jót neked!
Én vagyok a 12-es (+20) hsz.
Csak érdeklődöm, és mindazoktól is, akik szerint én csináltam rosszul (Bár kétlem, hogy egy sportolónak 13-14 óra alatt mindössze kétszer van lehetősége enni)... tényleg nem kötekedésképpen.
Milyen gyakran, mit esztek, milyen mennyiséget, hogy szellemileg és fizikailag is topon maradjatok?
Illetve hogyan állítanátok össze az étrendeteket, ha az alábbi szerint kellene beosztanod az idődet?
Reggel: Kb 4-kor tudsz enni, utána csak 9 körül. Ebéd: 13-kor, a következő táplálkozás pedig legkorábban 18:45-kor, az is a vonaton/állomáson, vagy pedig otthon 19:45 után - figyelembe véve, hogy főzőcskézni minimális idő van, mert reggel 3-kor kelni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!