Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Tudok valahol konkrét allatot...

Tudok valahol konkrét allatot támogatni?

Figyelt kérdés
Idén családtagjaimnak nem ajándekot vennék, hanem a nevükben adományoznék. Úgy érzem személyesebb, ha ki tudom mondani, hogy azzal az összeggel ezt a kutyát/macskát segítette, mentette meg. Van erre valahol lehetőség, ahol biztos a kiválasztott àllatot támogatom, tényleg ráköltik?
okt. 24. 13:10
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Állatkerti örökbefogadásra gondolsz?
okt. 24. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan alapítványok, ahol beírhatod a közleménybe, hogy ezzel az X összeggel Cirmit vagy Buksit támogatod. De hogy pont rájuk költik-e...
okt. 24. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Esetleg állatkerti örökbefogadás?
okt. 24. 15:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Kifejezetten rossz helyzetben lévő álatnak szeretnék segíteni, pl egy menhelyi kutyának fontos műtétre gyűjtenek és akkor kifejezetten arra adományoznék
okt. 24. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Adományozz termékeket. Amikre az adott állatnak épp leginkább szüksége lenne. Én az Együtt a Kisállatokért Alapítványról tudok nyilatkozni. Széna kenderalom csincsillahomok magkeverék és faház volt amit vettem az egyik bajba jutott hörijüknek. 🤗
okt. 24. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Pl Állatbarát Alapítványnál van virtuális örökbefogadás. Ott konkrét állatot támogathatsz.

www.allatbarat.hu

[link]

okt. 24. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A border collie mentés szokott kiírni gyűjtéseket konkrét kutyáknak vagy konkrét célokért. Az Eszkuláp pedig név szerint gyűjt panzióztatásra, de szerintem a megfelelő összeg ellenében bárki csinál neked egy oklevelet. Karácsony környékén pedig valamelyik szervezet (talán a hangya közösség) szokott összegyűjteni kevésbé kelendő menhelyi kutyákat, akiknek lehet csomagot küldeni (van kívánságlista is, hogy az adott kutyus a sipolós játékot szereti vagy egy nagy rágcsára vágyik) és a mehelyek szoktak csinálni róla képeket vagy videót, ahogy átadják a kutyusnak.
okt. 25. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!