"De azzal pl, hogy mikor kijön az állatkínzó a bíróságról,"
Pont ez a baj, hogy kijönnek a bíróságról.
Az a durva, hogy a kérdező minden állatvédőt egy kalap alá vesz.
"nem buták a kérdezők?"
"nem durvák az emberek?"
IQ szintje a testsúlyát sem éri el.
Engem is gyakran kihoznak a sodromból, Facebookon a gazdikeresős posztok alatt folyamatosan megy a szapulás, egyszer egy idős bácsit is szapultak aki kórházba került és nem biztos hogy kijön onnan ezért az unokája kiírta Facebookra hogy új gazdit keresnek a nagyapja kutyusának, aztán ott van a mocskosszaporítózás, macskáknál főleg, macskát nem is hallottam még direktbe szaporítani, csak a fajtatiszta macskákat tenyészteni, meg a túlzott eutanázia-ellenesség, öreg szívbeteg/lebénult stb. kutya esetén akinek már gyötrelem az élete, nem tud teljes életet élni.
Szeretem a kutyákat, mindig is voltak kutyáink, most is van kettő, az egyik pont befogadott mert meghalt a gazdája.
De egy 13 éves, reumás pluszban zöldhályogos kutyának már nem sok esélye van sajnos gazdit találni, jó esetben gyógyszereken él még 1-2 évet, de az sem lenne már teljes élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!