Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Egy nő folyamatosan penészes...

Egy nő folyamatosan penészes kenyeret és egyéb dolgokat dobál be a kapun keresztül a kutyáinknak. Többször is felszólítottuk már hogy hagyja abba. De nem fogja fel. Fel lehet jelenteni ilyenkor? Mi a menete?

Figyelt kérdés
jún. 4. 11:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Páros lábbal beleszállni
jún. 4. 11:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj róla videófelvételt, amit bedobál azt pedig be kell zacskózni. Ezután a rendőrségen feljelentést kell tenni, azzal a megjegyzéssel, hogy alapos a gyanú arra, hogy meg akarja mérgezni a kutyákat.

Esetleg ezt a lehetőséget így elmondani neki mielőtt eljárást indítanál, hátha észhez tér.

jún. 4. 11:20
 3/11 anonim ***** válasza:
48%

Mondjuk hasznosabb lenne, ha megtanítanád a kutyádat hogy ne egyen meg mindent amit talál. Máskor majd tényleg mérget dob be a jelenthetés hatására, és nem biztos hogy időben veszed észre.

Ha tudod ki ez, akkor dobd vissza neki a moslékot. Én direkt az ablakába szoktam dobni az ilyennek, vagy neki a ház falának. Ha száraz cuccot dobott át akkor áztasd be, hogy nyomot hagyjon. Ebből érteni fog.

jún. 4. 11:42
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

3.

Felveheti egy kisgyerek is.

jún. 4. 11:50
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Hát én gyáva vagyok és beszari. De egy hétig vödörbe pisilnék, hogy nyakon önthessem vele.
jún. 4. 12:11
 6/11 anonim ***** válasza:
35%

#4:

Ez most hogy jön ide? A kérdező sehol sem említett semmiféle gyereket, kutyákról van szó.

A gyerekre meg oda kell figyelni, és akkor nem fogja felvenni. Ha már okoskodunk.

jún. 4. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Először is, valóban hasznos, ha megtanítod, hogy ne egyen fel semmit a földről, csak ha engedélyt adsz rá.

Másodszor, én egy kamerát tennék fel.

Harmadszor, nem csak szavakkal, de egy baseball ütővel is tudatosítanám benne, hogy amit csinál az gáz és rohadt gyorsan hagyja abba.

A rendőrség nem fog semmit tenni sajnos. Nincs állatvédelem Magyarországon. Ha megmérgezné és elpusztulna a kutya, akkor is csak egy ejnyebejnyét kapna érte.

jún. 4. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
Nen semmi, hogy itt teljesen komolyan bűncselekményre bíztatják a kérdezőt többen is…
jún. 4. 13:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Még ha nincs is kutya akkor is milyen alja dolog már szemetet dobálni más kertjébe? Hogy nem sül le a bőr a képéről...?

Amúgy kamerafelvétel és feljelentés.

jún. 4. 14:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Feljelentheted, semmi nem történik majd. A szomszéd ESETLEG kap egy ejnyebejnyét és ennyi.

Ha megmérgezi a kutyádat, akkor sem történik semmi - tapasztalat a szöges virslivel (nem saját kutya, rokoné).

jún. 11. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!