Tacskók hogy viselik a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Lett az ősszel egy kis tacsink, most töltötte be a 6 hónapos életkort.
Azért kérdezem mert elhívtak minket szilveszterkor házibuliba és nem tudom, hogy mennyire hagyható egyedül.
A napokban már voltak pukkasztgatások elvétve egy-egy, akkor az ugatáson kívül egyéb reakció nem volt.
Nektek mi a tapasztalatotok a tacsival e tekintetben?
2023. dec. 28. 11:50
11/14 anonim válasza:
Semmiképp ne hagyd egyedül, én maradnék vele vagy vinném magammal ha opció. Mindkettőt csináltam már a tacsimmal, ő eléggé félős, de pl házibuliban sokkal jobban viselte mert annyi más inger érte hogy nem foglalkozott annyira a petardaklal
12/14 anonim válasza:
En csak azt nem ertem, ha valaki kinti kutyat akar, miert valaszt kistestu, rovid labu, rovidszorut?
Hogy jut eszebe ekkora baromsag? Nem, marhara nem tesz jot a kutyanak. Tonkremennek az izuletei es garantaltan fazik, 0 aljszorzettel.
Csak gratulalni tudok!
13/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta vihetem, de csak egy külön helyiségben lehet náluk is.
Van nekik is egy ugyanilyen tacsijuk és őket összezárnák addig egy kis fészerbe.
2023. dec. 29. 12:40
14/14 anonim válasza:
A megivott pezsgő mennyiségétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!