Megijeszteni poénból egy állatot szerinted vicces, vagy elítélendő?
Figyelt kérdés
Pl. uborkával a macskát primitív videókban.2023. nov. 21. 23:50
A kérdező szavazást indított:
vicces
elítélendő
83 szavazat
1/32 anonim válasza:
Attól függ, hogy okoz-e ténylegesen kárt az állatnak, van-e olyan jó a kapcsolatunk, hogy játéknak tudja venni az állat is, gyorsan kioldja-e a gazdi a feszültséget.
2/32 hosszúhajú válasza:
én egy plüssnyuszit raktam a nyulam mellé mikor a a fotelben ült. ez még belefér. de ha már félelmet vált ki belőle az nem. pl a ketrecébe sose raktam mert az az ő területe, attól megijed. de a fotel az közterület, ott nem váltott ki riadalmat és menekülést, azt nem védi, ott poén volt. ilyen apró dolog nálam belefért. de kb itt a határ nekem. ennél több már sok-sokk.
3/32 anonim válasza:
Nemrég láttam videót, ahol kutyák fotóját nyomtatták ki életnagyságban, és az volt a kérdés, hogy a kutya hogy reagál a hasommására, vagy több kutya esetén a másik kutya rájön-e, hogy a másolat nem valódi. Ez még belefér, nem is voltak egyformák ezek a reakciók.
5/32 anonim válasza:
Ártalmatlan tréfa. Csak szánni lehet azokat, akik egyből nekiugranak a feltöltő személyének.
6/32 anonim válasza:
Szerintem elítélendő. Ha lenne macskapszichológus én biztos befizetnék rá.
8/32 anonim válasza:
Egyszer kétszer még belefér. Persze a mai hiperérzékeny világban ahol már mindenki ölre megy egy állat miatt ott ez elfogadhatatlan.
9/32 anonim válasza:
Sajæt macskáddal csinálhatod, ismeritek egymást. De mondjuk más kutyáját ne ijesztgesd!!! És vadonélő állatokat se!
10/32 anonim válasza:
Attól is függ milyen állatot. Pl. egy kígyót nehéz megijeszteni, inkább ők ijesztik az embereket…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!