Jól tudom, hogy ezért feljelenthetem a szomszédot?
Szomszédom szerzett valahonnan egy kis rövidszőrű tacskót viszont egyáltalán nem tervezi beengedni a házba.
Van egy kutyaház amely be van a lépcső alá hajintva és ő az egész életét kint tervezi a tacsinak.
Ha jól tudom akkor ez állatkínzás ugye? És feljelenthetem.
Rosszul tudod, nem mellesleg te kívülről honnan tudod, hogy milyen körülmények vannak biztosítva amúgy, ahova este behúzódik a kutya?
Nálunk is kint van a szálkásszőrű tacskó. Le lehet pontozni, de egy nem használt melléképületben alszik télen is.
Mai napon miután sorozatos megfigyelést követően is észrevettem, hogy a kutya kint van tartva és látni rajta, hogy vacog így a feljelentést egy közeli álltavédő egyesületnek végül megtettem.
Megbeszéltük a részleteket. Este 8ra fognak jönni amikor már sötét és hűvösebb van mert ha most jönnének akkor a gazda tudna arra hivatkozni, hogy estére be szokta vinni és nem lenne joguk elvinni. Ha este 8kor kint lesz a kutyus akkor azonban el fogják vinni tőle.
Erről természetesen nincs szólva a gazdának és először az én kertemen keresztül jönnek begyűjteni a bizonyítékot és csak utána lepik meg a gazdáját.
Győz végül az igazság!
Tudom.
El is vitték a kutyát és mostmár jó helyen van:)
Mindenki vigye be magához a ,a saját dögét.
Ne másokat basztasson a csaholással!
Igen.
Akkor ugattassa a saját tulajdonában ,a "nappaliban"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!