Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » A Desh nevű előadót miért nem...

A Desh nevű előadót miért nem cancelelték amiért élőben megpróbált kielégíteni egy kutyát?

Figyelt kérdés

TikTokon láttam, hogy megfogta a kutya nemi szervét és el kezdte húzogatni neki és azt mondta, hogy “kiveri neki”, meg hogy “le is szopná”.

Aztán a Young Fly nevű előadó társa vetett véget ennek az örülhetnek, rászólt hogy ezt haladéktalanul hagyja abba és hogy “nem szabad kiverni a kutyának”.

Ebből miért nem lett botrány? Ennek a véglénynek bármit elnéznek? Hol vannak ilyenkor az állatvédők?

2023. aug. 3. 15:07
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
0%
20, твоя чертова мать бумер
2023. szept. 5. 22:17
 22/30 anonim válasza:
72%
Azért nem törölték, mivel mindenhol védik ezt a bohócot. Személyes tapasztalatom tegnapról, hogy 4tress kirakott egy új számot Youtube-ra tegnap, amihez Desh hozzászólt és hát nyilván ki lett pin-elve TOP komment ként. Nyilván jöttek a szokásos kommentek, hogy egyből kéne egy feat, amire én kifejeztem nem tetszésem, hogy nem szeretném, hogy egy olyan előadóval dolgozzon együtt akinek belefér, az állatokkal való fajtalankodás. Egyből shadowBan-t kaptam (más nem láthatja a hozzászólást). Majd meg próbáltam ugyanezt elmondani egy külön kommentben és Facebook-on is. Az eredmény ugyanez. Próbáljátok meg ti is szóvá tenni ezt bárhol, (nem fröcsögve értem) szerintem ugyanezt fogjátok tapasztalni. Nem vagyok már gyereke, de megdöbbentő számomra, hogy az emberek védik ezt a viselkedési formát.
2023. szept. 15. 09:14
 23/30 anonim ***** válasza:
27%

#22 és ilyenkor nem gondolkozol el magadon, hogy nem véletlen, és lehet te vagy egy 🤡?

Ne haragudj, de amit itt leírtál, és olvasom, azok alapján, mégha ez Btk-ban rögzített bűncselekmény lenne ebben a formában, ettől függetlenül is azt mondanám rád, hogy bohóc vagy. Ki vagy te, hogy ítélkezz meg dönts mások felett mindenféle pitiáner ügy miatt, hogy mit csináljon és mit gondoljon?

Kicsit ha kívülállóként figyelnéd magad, akkor látnád, hogy ebben a helyzetben mennyire szánalmasan viselkedtél. Mint egy igazi kommunista jelentgető házmester, aki habzó szájjal kapálózik és őrjöng.

Teljes jó szándékból mondom, hogy a társadalomnak van egy dinamikája, amit érteni kell. Nem biztos, hogy ami nálad kiveri a biztosítékot, az másnál megüti az ingerküszöböt. Ha viszont ilyen esetekben elkezdesz erkölcsről papolni, akkor mindenki szemében te leszel a fröcsögő boomer, aki okoskodik.

Tipik példa, amikor felteszik hírekbe, hogy 90-es megengedett sebesség helyett 140-el ment valaki. Ilyenkor is van pár önjelölt házmester, aki egyből elkezd fröcsögni, hogy börtönbe vele, jogsit vegyék el tőle egy életre stb.... kb erre is egyből jön a reakció, hogy mit hőbörög meg mit házmesterkedik, ha valaki tud vezetni, és megy a kocsija rendesen, miért ne mehetne annyival amennyivel akar. Félreértés ne essék én sem értek egyet a gyorshajtással, és nem támogatom, de azért kezeljük a dolgokat az értékének és súlyának megfelelően. Önmagában a gyorshajtás az nem egy súlyos bűncselekmény, tudtommal bizonyos esete eleve szabálysértés. Ehhez képest sokan sorozatgyilkosságként kezelik. Te is úgy teszel, mintha levágta volna a fejét vagy nemtom mit csinált volna.

2023. okt. 27. 06:19
 24/30 anonim ***** válasza:
34%
Az állatvédelemre visszatérve pedig, néhány "állatvédő" szerintem inkább többet árt az állatvédelemnek, mint használna. Azért vannak azok az eldurvult szektás fajta csoport, aki már azért is akasztana egy embert, ha csúnyán szól a kutyájára nevelési célzattal, esetleg egy enyhe tenyeressel megcirógatja a fejét ha valami rosszat csinál. Az meg ahogy őrjöngenek, és olvasom néha a facebook kommenteket, hogy "fel kéne akasztani, daraboljál fel" stb. néha elgondolkodok, hogy ezekben az "állatvédőkben" sokszor több agresszió van mint egy akármilyen erőszakos bűncselekményt elkövetőben, és ilyenkor elgondolkozok, hogy vajon mennyjre épek mentálisan, és mikor tör elő belőlük a sok elfojtott agresszió.
2023. okt. 27. 06:26
 25/30 anonim válasza:
65%
#23 Ne haragadj, de te miről beszélsz? Pont ezt írtam, hogy nem fröcsögtem és nyugodtan próbálja meg más is kultúráltan kifejezni a nem tetszését és egyből megy a shadowBan. Én értem, hogy neked az állatokkal való fajtalnkodás eszerint simán belefér, de nekem nem. Nem tudom, honnan vetted, hogy én rendőrködtem vagy töröltetni akartam bármit, mert ilyen sem történt, kifejeztem a nem tetszésem és igen zavar hogy ez cenzúrázzák egy ilyen bohócnál. Az meg hogy kivagyok hogy ítélkezzek? Egy ember mint bárki más, véleménnyel amit elmondhat, amit éppen te is tettél, bár túl sok tartalom nem volt benne a whataboutism-on kívül így kár volt. A BTK-s dolog nem tudom honnan jön neked, igen is megmondhatom a véleményem egy előadnónak hogy nem tetszik amit csinál és igen ő is ezt figyelmen kívül is hagyhatja.
2023. nov. 3. 14:05
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
#25 kár volt ezt a baromságot privátban is megírni nekem, ettől még egyáltalán nem veszem komolyabban a kérődzésed, és el sem olvasom amit írtál, csak felületesen. Mindenesetre a tiltás ment egyből, szóval többet te sem zaklatsz, de ebből is nyilvánvalóvá vált, hogy a bajok nálad vannak. Ez a nyaggató, furakodó hozzáállásod, hogy privátban is kéretlenül spamelsz, azt mutataja, hogy komoly gondjaid vannak, értem miért bannoltak onnan is, valszeg teleokádtál mindent az érdektelen semmitmondó kommentjeiddel. A pszichés problémáiddal sem Deshék sem én nem tudok kezdeni semmit, szakemberhez fordulj, ha gondjaid vannak, ne másokon éld ki a frusztráltságod. A kommentemnek pedig több tartalma volt mint a spamelésednek. Ennyi volt részemrből a veled való kommunikáció.
2023. nov. 3. 14:19
 27/30 anonim válasza:
51%
Egy szót sem írtam az állatvédelemről (nem mintha nem lenne ez is problémás), teljesen más oldalról közelítettem meg ezt a jelenséget. A kommentjeidet elnézve, valamint ahogy a kérdezővel is beszélsz, szerintem nem az fog lejönni a többségnek, hogy mi csapkodjuk idegből a billentyűt vagy, hogy mi fröcsögünk, de azt se hiszem hogy sokat segít a megítéléseden, hogy olyan dolgokkal próbálsz érvelni amiket más nem írt. Persze leírhatod, hogy kit érdekel a megítélésem, csak az a helyzet ezzel, hogy ez ugyanígy a te vagy bárki hozzászólásáról elmondható. A kérdezőtől elnézést kérek, tudom ez már nem tartozik a topikhoz, csak tisztázni akartam. Üdv
2023. nov. 3. 16:29
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

"A kommentjeidet elnézve, valamint ahogy a kérdezővel is beszélsz, szerintem nem az fog lejönni a többségnek, hogy mi csapkodjuk idegből a billentyűt vagy, hogy mi fröcsögünk"

Pedig ez jött le, az adminoknak mindenképp, ugyanis törölték a kérdező trágár megnyilvánulását. Vagyis ez egy nagyon jó visszajelzés, hogy kivel is vannak a valós problémák. Habár maradhatott is volna a trágár fröcsögése, mert akkor mindenki megbizonyosodhatott volna erről. Na mindegy, részemről ennyi volt a kérdés.

2023. nov. 4. 08:01
 29/30 anonim válasza:
70%
Mennyi kretén van itt, akik szerint azért lett angolul kiírva, mert menőbb xd Véletlenül sem azért, mert nincs rá magyar szó. Ezek ugyanazok az arcok, akik az Elf Bar-os ügy alatt végig manórudaztak...
2024. máj. 17. 09:36
 30/30 anonim ***** válasza:
29, erre van, csak " bénán hangzik".
2024. máj. 17. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!