Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » A Desh nevű előadót miért nem...

A Desh nevű előadót miért nem cancelelték amiért élőben megpróbált kielégíteni egy kutyát?

Figyelt kérdés

TikTokon láttam, hogy megfogta a kutya nemi szervét és el kezdte húzogatni neki és azt mondta, hogy “kiveri neki”, meg hogy “le is szopná”.

Aztán a Young Fly nevű előadó társa vetett véget ennek az örülhetnek, rászólt hogy ezt haladéktalanul hagyja abba és hogy “nem szabad kiverni a kutyának”.

Ebből miért nem lett botrány? Ennek a véglénynek bármit elnéznek? Hol vannak ilyenkor az állatvédők?

2023. aug. 3. 15:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
28%

9, te sem vagy a legélesebb kés...

Nem, így félig meddig magyarul f.szság, nem vagytok tőle menőbbek...

2023. aug. 3. 17:21
 12/30 anonim válasza:
100%
Ha valakinek megvan a videó átküldené privátban?
2023. aug. 3. 18:28
 13/30 anonim válasza:
91%
11, az lehet, hogy nem én vagyok a legélesebb kés. A “fogyatékos” jelzőért elnézést kérek a kommentelőktől, akiket megsértettem. Szerintem ez nem menőség/fellengzősség, tapasztalataim szerint a többség nem ezért fűz ehhez hasonló idegennyelvű kifejezéseket a mondanivalójába. Csupán annyiról van szó, hogy a cancel culture egy komplex jelenséget foglal magában, amelyet egyszerűen (szerintem) nem lehet/nem érdemes leírni egy magyar szóval, így az “energiatakarékosság elve” alapján egyszerűbb, érthetőbb lehet így leírni. Valamint könnyebb is így rákeresni, akár szakirodalmat, kutatásokat találni róla. Szerintem így egyszerűbb leírni eredeti formájában; aki érti az érti, aki nem, valószínűleg a magyarosított forma alapján nem lenne neki egyértelmű a jelentés, viszont az idegennyelvűre könnyen rá tud keresni.
2023. aug. 3. 20:08
 14/30 anonim ***** válasza:
30%
13, akkor írja eredeti formában, de nem úgy volt.
2023. aug. 3. 20:22
 15/30 anonim ***** válasza:
3%
Kérdező, a liberálisok szidása a politika kategóriába tartozik, ne az állatvédelemben zavarogj ezzel.
2023. aug. 3. 23:36
 16/30 A kérdező kommentje:
#15. Én magam is liberális vagyok, itt a szélsőballiberálisokról volt szó és nem szidtam senkit, hanem pusztán tényeket közöltem.
2023. aug. 3. 23:47
 17/30 anonim válasza:
83%
#4 a ripost írt róla egyedül, és ott van videó is ( én úgy találtam rá, hogy azahriah-ra kerestem rá, és vmiért ezt is kidobta)
2023. aug. 5. 10:33
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Mentse le aki tudja, én nem tudom hogy kell:

De már redditről is sokadjára törölték!

[link]

2023. aug. 5. 13:47
 19/30 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj, hogy ebben amúgy most már nincs benne az egész, meg ki van takarva…
2023. aug. 5. 13:49
 20/30 anonim válasza:
54%
Angol mániások mindenütt. Magyarországon magyarul ha lehet. Azért gondoljátok bénának mert átmosták az agyatokat, hogy az angol menő, a magyar meg rossz. Angol anyanyelvű helyeken se szeretik az ilyen benyalós embereket. Főleg nem az USA-ban ahol a haza a minden.
2023. aug. 17. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!