Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Miért nincsenek még börtönben?...

Miért nincsenek még börtönben? Dolly a Szörny + társai!

Figyelt kérdés
Teljesen mindegy, ki mit mond, az állatokért az a felelős, akinek a nevén be vannak jegyezve. Erre (is) szolgál a chip. A műtétek költségét arra terhelik minden normális esetben, aki tulajdonosként szerepel a nyilvántartásban/chip-en. Mi tart ennyi ideig!?!? Az állatokat elvitték - pontosan tudni, honnan. A chip-ből egyértelműen kiderül, ki a tulajdonos. Az állatok állapota egyértelmű bizonyíték arra, hogy állatkínzás történt. Mi akkor a kérdés!? Kit érdekel, mivel foglalkozik az állatok tulajdonosa. Fizesse meg a költségeket (állatorvosit is) az, akié, és kerüljön börtönbe, akié. Vagy legalábbis induljon el az eljárás ellene, aztán majd a bíróság eldönti 1. Bűnös-e? 2. Ha igen, hány év börtönt kap - letöltendőt!
2023. jún. 11. 09:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha mindez igaz és bebizonyosodik, visszavezetném. Aki ilyet tesz állatokkal, az emberekkel is megtenné.
2023. jún. 11. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi én is kitekerném a nyakát pl. a sz...házinak aki 1-2 éve pl a macskát vágta földhöz a haverjaival. Vagy az amerikai majmokat, akik ellopták valakinek a 17 éves macskáját és agynverték.

De mi van ha valakit kivégeznek közvetett bizonyítékok alapján. Majd ha kiderül, hogy nem is volt bűnös, áthelyezik szent földbe? Volt már rá példa.

Az ilyenekbe is bele kell gondolni.

2023. jún. 11. 11:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Agyilag tudom, a példákat is. Egyszerűen azt nem bírom elviselni, ha ember kihasznál állatot, embert a saját haszna céljából. Ilyen az élet, mondhatnád, csak ezt én nem tudom befogadni. Én hibám. A másik, - hangsúlyozom, ha mindez igaz és bebizonyosodik -, miért van az, hogy egyesek bármit megtehetnek? Tudom, ez a kérdés is költői, de engem zavar. Különösen azért, mert életekről van szó (ember/állat : mindkettő esetében).
2023. jún. 11. 11:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
2023. jún. 11. 22:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónapig el fog ez még húzódni.
2023. jún. 12. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!