Elköltözött a szonszéd és a 3 nagykutya itt maradt tegnap el mentek azt hittem hogy vissza jönnek a kutyák ért de még sehol semmi. Hívjam ki az állat védőket vagy még várjak hátha vissza jönnek?
Figyelt kérdés
Éhen szomjan vannak megetetni nem merem mert agresszív mind a három.2023. márc. 23. 11:32
11/15 anonim válasza:
#10 Ez lehet, de akkoris nagyon leterheltek és kevés a kapacitásuk arra, hogy minden egyes hívásra ugorjanak. Ezért propagálom azt, hogy aki állatot akar menteni, az próbálja meg önerőből, mert valószínűleg amúgy is hiába fog próbálkozni az állatmentőknél, még ha fel is ajánlja, hogy fizeti a kutyák összes költségét az örökbeadásig.
12/15 anonim válasza:
Elsőnek amennyiben lehetséges a szomszéddal beszélj,hogy mi lesz a kutyákkal.Ha nincsen válasz vagy nem egyértelmű eselteg nincsenek rendszeresen etetve,itatva akkor állatvédőket hívni kell.Ha nem etetik őket akkor lehet sokat segite,ha valamilyen kutyának való kaját dobnál át nekik pl kutyaszalámi.
13/15 A kérdező kommentje:
Rá írtam a gazdára mesengeren hogy mi lessz a kutyussokkal látta ezelőtt 4 orával de ahelyett hogy írt volna letiltott. (Soha nem voltunk jóba )
2023. márc. 23. 16:11
14/15 anonim válasza:
Majd mesélj, hogy a sok okos által ajánlgatott "szólj az állatvédőknek" tanács mennyire jött be.
15/15 anonim válasza:
Szerintem egyébként inkább jelentsd fel állatkínzásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!