Egy állatmenhelyen "átlag emberként" mit tudok segíteni?
6-os, 7-es: mondjátok már meg, konkrétan melyik menhelyek voltak ezek? Szentendrei Árvácskából fogadtunk örökbe, tök normálisak voltak, panellakásba fogadtunk örökbe közepes testalkatú és mozgásigényű kutyát, elbeszélgettek velünk, hogy milyenek az életkörülmények/munkánk, milyen kutyát szeretnénk, milyet semmiképp stb. és mutattak 6-8-at, akik szóba jöhettek (elég jól ismerik a kutyáikat). Náluk az az egyetlen (szerintem nagyon okos) feltétel, hogy legalább 3-4x el kell vinned a kiválasztott kutyát sétálni, mielőtt hazaviszed. FB oldalukon szépen dokumentálják, szinte minden hétre jut több örökbefogadás (cicák és kutyák is), és csak elvétve van visszavitel.
Ők nagyon szívesen fogadnak önkénteseket, takarítani, főzni, pakolni, terepet rendezni és kutyát sétáltatni, de szinte állandóan keresnek adminisztratív munkára is önkéntest, FB posztolás, pályázatírás stb. feladatokra.
8-as vagyok es en is az eszkulaptol fogadtam orokbe eloszor.
Akkor gondolom mas ember vezenyelte le az orokbefogadast, mert semmi problemam nem volt veluk :)
Durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!