Denevér van a 10 emeletes lépcsőházában, hogy kapjam
el?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már egy napja kering egy denevér a panel lépcsőházában. Tegnap kergettem vagy negyed órát egy kartondobozzal, amíg szem elől nem tévesztettem, de nem igazán sikerült elkapni. Bármi ötlet hogy tudnám kilakoltatni a kis Drakulát? Vagy nekem az is jó, ha sikerül rábeszélni, hogy fizessen lakbért. :D
Mindenesetre nem szeretném ha a lépcsőházban pusztulna el szegény pára...
#9 Nem fognak ilyennel foglalkozni, de pontosabb úgy fogalmazni, ha már megírod, hogy az illetékes Nemzeti Parki Igazgatóságot. Semmiből nem lehet tudni, hogy a DINPI az a kérdezőnél.
2022. aug. 11. 22:00
13/19 anonim válasza:
Így egyértelmű lehet neki is.
2022. aug. 11. 22:03
14/19 anonim válasza:
régen 9-ik emeleten laktunk..vastag törülközővel elkapni és elengedni ablakon...elrepül :)
2022. aug. 11. 22:06
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, közben eltűnt a denevér, hiába kerestem. Valahol valószínűleg meghúzhatta magát, vagy remélhetőleg kijutott, bár arra nem látok sok esélyt.
Ha holnap is látom felkeresek valami közeli állatmentőket, hátha tudnak segíteni.
2022. aug. 11. 22:06
16/19 anonim válasza:
Nyisd ki az ablakot. Illetve szólj a területedhez tartozó Nemzeti Park Igazgatósàgnak.
Ja most làtom hogy màr ìrtàk! Mindegy azért én is ìrom.
2022. aug. 12. 06:42
17/19 anonim válasza:
12-es de foglalkoznak ilyennel a megyejehez tartozo Nemzeti Park, mert védett àllat a denevér. Elmondjàk mit csinàljon vagy mennek segìteni.
2022. aug. 12. 06:45
18/19 anonim válasza:
Természetvédelemben dolgozok. Igen védett állad, de nincs erre kapacitás sajnos nem alaptalanul mondom. Mintha a tűzoltókat hívnád mert belobbant egy papírdarab a kezedben, vagy a mentőket mert megszúrtad magad egy ollóval. Tanácsot adnak legfeljebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!