Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ha egy magánterületen állatkín...

Ha egy magánterületen állatkínzásnak vagyok a szemtanúja, de mire kiér a rendőrség, valszeg meghal az állat, akkor ti be mernétek menni érte?

Figyelt kérdés

2022. máj. 15. 14:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Igen úgy értem, hogy ebben az esetben be mernétek-e menni, mert ugye ez magánlaksertés is, és akár nekem is adhatja a következő csapást egy baltával. Vmi ilyesmi akut esetre gondoltam, hogy baltával állatot bántalmaz, tehát nem sokáig fog élve maradni.
2022. máj. 15. 18:00
 12/24 A kérdező kommentje:
Mármint az állat, ha vki nem tesz vmit. De ha bemész, az magánlaksértés és ezért benne van a pakliba, hogy én is veszélybe kerülök.
2022. máj. 15. 18:01
 13/24 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mire gondoltál: nem fognak ilyet csinálni tanúk előtt fényes nappal.
2022. máj. 15. 18:02
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
magyarán a kérdésed vagy provokatív, vagy kamu-indokot keresel hogy betörhess más tulajdonába.
2022. máj. 15. 18:03
 15/24 anonim ***** válasza:
De nem lesz magánlaksértés, sem személyi szabadság megsértése abban az esetben, ha "nagyobb jó érdekében" teszi azt, amit: itt, pl. hogy megmentse az állatot, vagy hogy a hatóság kiérkezéséig visszatartsa az elkövetőt (ha kell, a saját birtokán).
2022. máj. 15. 18:27
 16/24 anonim ***** válasza:
Simán perelhetik érte. azt bizonyítani is kéne hogy élet védelmében ment be. Mondjuk az egész alapszitu amit a kérdező előadott fa.szság.
2022. máj. 15. 18:30
 17/24 A kérdező kommentje:
Hát egy baltas embert nem szívesen tartanék vissza
2022. máj. 15. 19:01
 18/24 anonim ***** válasza:
Mivel nem fogsz ilyet látni, nem is kell... de fantáziálj csak tovább állatkínzásról.
2022. máj. 15. 19:04
 19/24 anonim ***** válasza:

Jó, az alapkérdésedben ez még nem volt benne.

Amúgy nem csirkét vágott a szomszéd? Még a végén kiderül, hogy ez áll a dolog hátterében.

2022. máj. 15. 19:05
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szimplán perverz a kérdező, aki az állatkínzásra gerjed.
2022. máj. 15. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!