Helyes döntés ?
Helyes dontes volt, ti nem birtatok vele. Nem is valo kerti disznek ez a fajta.
Azt meg mar csak remelni lehet, hogy jo dolga lesz, de ha a szervezet nyitott ra, kerhetsz rola majd infot, kepeket szerintem :)
Szerintem inkabb orulhet a kerdezo, hogy ilyen feltetelek mellett nem mergezte meg valaki a kutyat. Ha mar 4 eve ez megy, az valami tarthatatlan.
Eleg csak egy kevesbe kedves szomszed vagy kornyekbeli.
Igaz, hogy en nem vagyok a mergezes hive, de ennyi turelmem sincs, en reg elvitettem volna sinterrel, ha meglatom az utcan. Nem az elso alkalommal, de mondjuk a harmadik utan mar igen, hiszen veszelyes volt.
A foglalkozás nem pénzkérdés, hanem idő és energia.
Hidd el, jó helyre fog kerülni a kutya. Ne gondold, hogy számít bármit, hogy titeket megszokott, átlag kutyánál kb két perc és már az új gazdáihoz fog ragaszkodni. Nekünk is úgy van örökbe fogadottunk, hogy évekig az előző gazdájánál volt, egy percig se hiányolta őket, azonnal velünk próbált kapcsolódni. Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!