Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Állat menhely létrehozása...

Állat menhely létrehozása hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok és nemsokára el kéne döntenem, hogy milyen szakmát válasszak, mivel foglalkozzak felnőtt koromban. Nagyon szeretem az állatokat és azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha alapítanék egy menhelyet. Sok menhely elhanyagolja sajnos az állatokat és ezen szeretném változtatni:( jó kezekben lennének nálam, törődnék velük! Álom munkám lenne. Hogy tudnám ezt megvalósítani? Mi a folyamat?

2022. febr. 20. 23:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, csak egy kérdés volt nem értem miért kellet pl 4-nek ilyen megalazoan beszélnie. Van tapasztalatom és a pénz "nem lenne gond" szerencsére. Onnan szedtem, hogy sok helyen nincs nagyon jó dolguk a kutyáknak, mert láttam már nem egyszer, hogy olyanok foglalkoztak velük akik nagyon csúnyán bántak velük. De egyébként jobban belegondolva jobban megerne nekem is és az alapítványoknak is, ha annyi pénzt adományoznék amennyit belefektettem volna ebbe az egészbe.
2022. febr. 22. 22:20
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
Van több tízmilliód csak erre? 😂
2022. febr. 22. 22:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon jó gondolat, hogy a meglévő alapítványokat támogatod, egy újabb létrehozása helyett. Illetve önkéntes munkával tudnád őket segíteni, vagy segítesz a marketingben, reklámozásban, hogy a kutyusok gazdára találjanak.
2022. febr. 23. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!