Hogy vegyem rá anyucit hogy vegyen kutyát a 6 éves hugicámnak?
17
Ezt olvasni is borzalom volt! A szüleidnek soha többé ne legyen kutyájuk! Jobban jár az állat...
Egy szóval nem írtam hogy a család adja meg neki a kezelést. ÉN, a kutya gazdája(akinek 7 évesen neszeneked vettek egy kutyát) vagyok az, aki elhordja orvoshoz, fizeti a kezeléseket, gyógyszereket, figyel az étrendre, mozgásra, konzultál az állatorvossal, hogy végre a vérképe megfelel az egészségesnek.
Daganatja csak borsóméretű, igaz ezt nem írtam, elnézést.
A pénzre kitérve, valóban nem kevésbe fájt, hogy az egészséges szinten legyen a kutya. De a családommal ellentétben én törődök az állatommal. (Ennek ellenére anyámnak azóta új kutyája van, az "én kutyám" pedig le se szarja, hárít, hogy nekem kellett. Lehet valaki emlékszik a bolond dobbermanos nőre...: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__10536604-lak..
"megfelelő takarmányozásban részesül."
ez tetszett TAKARMÁNYOZÁS nálunk a lóvak részesülnek takarmányozásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!