Kutyások! Hogyan készültök a szilveszterre?
Hogyan vészelitek át? Van valami különleges módszeretek az állatok védelmére, vagy csak szimplán beengeditek a lakásba a kiskedvenceket?
Jártok bulizni vagy otthon vagytok ilyenkor?
Van egy alig egyéves agár keverékünk, aki egyszer már megijedt valami riasztótól, és úgy elszaladt, hogy másnap a kutyamentők hozták vissza.
Én különben sem tervezek kint az utcán baromkodni, vagy valami házibuliban piálni, nekem ez nem egy "élmény".
Én majd 1.-én délután megyek el a barátaimhoz és éjszakába nyúlóan társasjátékozunk.
Szóval a szilvesztert otthon töltöm. A 8 éves macska mellett már rutinos vagyok. Oda engedem magam mellé mind a kettőt, a belső szobában, nem az utcafrontiban, és alszunk. :D
Minden kutyásnak javaslom hogy ellnőrizze le hogy regisztrálva van-e a kutyájának a chipje. Az alábbi oldalon meg tudjátok nézni ha beírjátok a chip számot (a kutya nevét, fajtáját, nemét és az utolsó oltásának nevét adja ki) [link]
Ha valakinek nincs regisztrálva kérem beszéljen az állatorvossal és mi hamarabb intézzék el mivel így is tele lesznek a menhejek, és ha valaki lát kóbor kutyát vigye el leolvastatni a chippet (ha jól tudom MOL kúton is leolvassál) és segítsen haza jutni a kutyusnak. Ha legalább pár emberhez eljut és segítek vele én hálas leszek. Mindenkinek BUÉK!🥳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!