Mi a véleményed arról, hogy a nem rég befogott szervált elvitte a covid?
Imádtam a facebook kommenteket amik szerint mégis hol kapta el a vadonban a covidot.
Azt el tudom képzelni hogy a gazdája illegálisan tartotta, gazdi covidos lett, rosszabbodott az állapota a covid miatt így úgy döntött inkább elengedi hogy ha kórházba kerül ne találják meg nála az állatot/ne halljon éhen (az mellékes hogy nem neki való éghajlat, sok állatartónak fingja sincs valójában mi az ideális az állatának), a gazdájától előtte elkapta majd a vadonban a hideg és éhezés miatt legyengült immunrendszerében könnyen rave partyt csapott a vírus mire befogták.
Azt olvastam, hogy a macska félék könnyen elkapják a covid-19 et de nem jelent rájuk nagy veszélyt.
A szervál pedig éhezett, fázott, kimerült, teljesen legyengült volt ezért nem élte túl.
Covid 19 coronavirus
Aut írták. Nem másféle korona
Érdekes, eddig azt mondták ezt a koronát állat nem kapja el.
Szerencsétlen szervál sokkal jobban nézett ki mikor befogták, mint miután "kezelésbe vették". Ki tudja mit csináltak vele. Chip is van benne, de mégse derítették ki eddig hogy kié. Biztos valami nagy kutyáé volt, ezért kinyírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!