Van olyan Budapest környéki állatvédő szervezet, ami foglalkozik is állatvédelemmel?
Figyelt kérdés
Párnak írtam, de egyelőre....semmi.
Még csak nem is látták, el se olvasták.
Egy bolond, alkoholista emberről lenne szó a településen, kb két év alatt pár kutyáját eltüntette valahogy, etetni nem is eteti őket, macskákat dobálja téglával, vadorzóskodik, stb.
A pali még kb a középkorban él, tv-je ugyan van, de semmi más nincs, unalomból "foglalkozik" az állatokkal, mindig beszerez valamit.
Az összes állata mindig teljesen sovány, legyengült, kicsi.
2021. jún. 10. 08:51
11/14 anonim válasza:
De ha Heves megye, akkor miért Bp környéki szervezetet keresel..? Persze, hogy messziről nem tudnak segíteni.
12/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam ittenieket is, de nem nagyon akartak segíteni.
Hatvan amúgy, ez Pest megye széle.
2021. jún. 10. 15:34
13/14 anonim válasza:
Nem tudsz mit kezdeni, ez az állam hibája, mert leszarja ...
14/14 anonim válasza:
Én többször próbálkoztam mindegyiknél az itt felsoroltak közül, vagy semmi reakció nem volt, vagy elhajtottak a francba. Egyedül egy lány van aki segít nekem a környéken, ő nem dolgozik senkinek, egy ilyen önjelölt állatvédő, ingyen csinálja a saját szabadidejében. Ha valami gond van vagy őt hívom, vagy az állatorvosunkat. Az állatorvosunk szerint ezek az "állatvédő szervezetek" csak az adó 1%-ára mennek. Hát igaza van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!