Milyen hajdú bihari hatósággal vitethetem el a szomszédom kutyáját?
Mielőtt kitaláljázok, nem lehet beszélni a szomszéddal, szerinte nincsen semmi gond azzal ahogy a kutyát tartja.
Maga a kutya be van zárva egész nap a lakásba pedig elég nagy, naponta kb 3x fél órára engedik ki, ilyenkor rohan mint egy őrült, labdázik, ugat ami nagyon zavaró. Folyamatos ürülék és vizelet szag van, ha a kerítés mellett vagyunk támad. Az udvar már úgy néz ki, mont agol bomba robbant, nyáron a homokot veri fel,fújja hozzánk a szél, télen a sarat veri rá a ház falára. Rendőrség, gyepmester nem foglalkozik vele.
Eleve a kuzyaugatással, hangoskodással is baj van. Nem Kérdezték meg hogy beleegyezünk-e a kutyatartásba pedig csak albérlők. Ezután pedig nem lehet velük beszélni hogy az udvarnak ne azt a részét használják kutyafuttatónak ahol minket zavar vagy ahol mi is közlekedünk ha át kell mennünk így ez még életveszélyes is mert ha pont kint van a kutya meg is haraphat.
Kértük hogy csináljanak neki egy kifutót az udvar távolabbi oldalán ha már elvitetni nem akarják de az lenne a legjobb ha egy ilyen kutyát nem lakott területen és főleg nem lakásban tartanának vagy ha már ennyire nem tudnak alkalmazkodni akkor elvinnék máshova mozogni hogy ne legyen zavaró.
A kerítés az övék, nekik kell megoldani. Kértük azt is hogy2m-es betonkerítést csináljanak, erre ráraktak egy2m magas hullámlemezt amit fúj a szél és maguk felől nádat, eztfelőlünk nem.
A medencénket nem fogjuk tudni nyáron használni mert tele lesz porral meg néznünk kell az ocsmány rozsdás lemezt mikor mindenkinek az lenne a legjobb ha elvinnék a kutyát máshova vagy keresnének neki egy felelős gazdát aki foglalkozik vele
"mindenkinek az lenne a legjobb ha elvinnék a kutyát máshova"
Főleg a kutyának lenne a legjobb a menhelyen, vagy sintértelepen,igaz?
Ilyen önző embert mint te vagy, még nem láttam.
Neked jó lenne, de ugyanúgy por lenne, a kutyának meg még rosszabb egy menhelyen, vagy kitudja ki fogadná örökbe.
Értem én hogy azt akarod, hogy körülötted forogjon a világ, de ennyire önző még te sem lehetsz. Nem lennék a te szomszédod sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!