Mi a helyzet az állatokkal a cirkuszban?
Én is úgy hallottam, hogy ezt tervezik, és ennek meg is van az oka. Olyan embertelenül kezelik ott az állatokat higy az már undorító. És egy medvenek vagy egy tigrisek nem egy 5m x 5m - es ketrecben kéne élnie az életét szerintem, úgyhogy ezt támogatom. Sőt olyat is hallottam, hogy előtte bedrogoztatjak őket, hogy ne harapjanak.
De az olyan állatok akiket erőszak nélkül lehet tanítani mint mondjuk a Ló, Kutya ők maradhatnának, ha emellett megfelelő életkörülményeket biztosítanak nekik
#1 én is ettől félek :(
#2 igen Én is támogatnám persze úgy hogy utána állatkertbe kerüljenek. Hallottam hogy sok cirkusz egyszerűen elaltatta őket :( azért is kérdeztem rá mert nem olvastam a betiltásról
Kicsit gondoljátok át. Kinek érdeke verni egy több millió értékű állatot, amitől a megélhetése függ? Nem kéne keverni az ázsiai felvételeket azzal, ami az európai cirkuszokban zajlik.
Az állatok nem cirkuszokban élnek és szigorú szabályok vonatkoznak rájuk.
#6 igazad van, tény hogy nem mindegyik ilyen bár sajnos sok ilyen van
amúgy pont a minap jött fel egy cikk a neten az orosz cirkuszokról ahol állítólag nagyon pici helyen vannak bár nem tom igaz-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!