Károly Úr kérdése:
Mit gondoltok az állatkínzásról?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 13:30
11/28 anonim válasza:
Mit gondoljak? Rossz emberek. Elmebetegek.
Vagy nem tudom milyen választ lehet erre adni. Mit vártál a kédésedtől?
A társadalomra veszélyesek ezek az emberek. Én állatkínzóknak, gyerekmolesztálóknak, erőszaktevőknek simán visszahoznám a halál büntetést, véletlenül se szaporodjon tovább a selejtes génállománya.
12/28 anonim válasza:
En azt nem ertem, hogy miert ilyen enyhek meg mindig a buntetesek? Mar ha valaki sulyosan megver egy allatot azt is tobb evre le kene csukni, ha meg meg is oli, alsohangon 10 ev, ha brutalis modon akkor pedig 15.
13/28 anonim válasza:
12.
Magyarországon még az asszonyverésért, gyermekmolesztálásért, esetleg gyilkosságért sem jár 15 év sajnos.
14/28 anonim válasza:
Provokatív kérdés, ne válaszoljatok. Jelentettem!
15/28 anonim válasza:
Na és milyen indokból? Egyépként már késő mert válaszoltam 2&3 nak
16/28 anonim válasza:
Leírtam, hogy milyen indokból. Ártatlan kérdésbe ágyazott provokáció... Tessék elolvasni milyen gyűlölködő válaszok érkeztek eddig. Nyilván ez volt a kérdező célja, hogy szítsa a feszültséget.
17/28 anonim válasza:
Nyilván rossz.
De sokszor nem lehet eldönteni olyan egyszerűen mint ahogy egyesek hiszik, sokszor kiáltanak farkast így gyakran valójában nincs is szó állatkínzásról csak rosszul mérik fel a helyzetet
20/28 anonim válasza:
Gyakorlati példával élve ha van egy nyulam, elvágom a torkát megnyuzom és ö lesz a vasárnapi vacsora azt semmilyen törvény nem tiltja. DE! Ha mondjuk átszurom a fülét és beleteszek egy karika fülbevalót mint amit az emberek szoktak (van akinek 20 is van a fülébe meg még fizet is érte) az már minősülhet állatkinzásnak. Szóval furcsák a törvények, jó gtudom nem divat a vegetarizmus nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!